Saturday 17 December 2011

Listen to Wrap Up mix by All City records!

Σήμερα έχουμε την μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε το ολοκαίνουριο mix που κυκλοφόρησε μόλις πριν τρεις ημέρες και μας έστειλε η σπουδαία Αll City Records για να παίξει στα πλαίσια του Guest DJ Section στον αέρα του Paranoise Radio! To mix φέρει τον τίτλο Wrap Up Mix from ASAP Rocky to Zomby 2011, περιλαμβάνει ορισμένα από τα highlights -σύμφωνα με το label- της χρονιάς που μας αφήνει σιγά σιγά και, πρόκειται ουσιαστικά για ένα mix πολυποίκιλο καθώς συνδυάζει άρτια Beats, Hip Hop, Dubstep, Techno, House!

Η Αll City records ιδρύθηκε το 2003 με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας και ασχολείται με τον σύγχρονο ήχο του hip hop κατά κύριο λόγο αλλά και συγγενή είδη, δηλαδή beats, electronic, experimental, soul.


Aποτελεί μία από τις σημαντικότερες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες του νέου αιώνα και στον κατάλογό της θα βρει κανείς κυκλοφορίες από τεράστιου βεληνεκούς και αξίας ονόματα, όπως οι Onra, Fulgeance, FaltyDL, Mike Slott, Devonwho, Hudson Mo, Daedelus, Ras G, Free The Robots, Exile, Dimlite, Teebs, Tokimonsta, XXXY, Shafiq, Dam Funk, Dibiase & PUDGE, Om Unit, Muhsinah και άλλοι! Κάποια από τα παραπάνω ονόματα, αυτοί που κατάγονται από την θρυλική σκηνή του LA ήχου βρίσκονται σε μια απίστευτα μνημιώδη σειρά με 10 κυκλοφορίες 10ιντσων όπου σε κάθε ένα από αυτά συνεργάζονται δύο ονόματα του Los Angeles. Πέρα από τις μουσικές κυκλοφορίες, η All City records διαθέτει ένα record store στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας που διαθέτει ακόμη και second hand δίσκους, πάντα κινούμενα στον ήχο που έχει ταχτεί να υπηρετεί το label. Tέλος, θέση στις ενασχολήσεις της εταιρείας έχουν και άλλες δράσεις, όπως graffiti και street art.

A$AP Rocky to Zomby 2011 Wrrrrappp Up by allcitydublin

Το Wrap Up Mix που σας παρουσιάζουμε σήμερα στον αέρα του Paranoise στις 21.00 (gmt +02) το επιμελήθηκε το κεφάλι της All City, o Tu-Ki / Olan και έχει διάρκεια 59 λεπτά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα κομμάτια που περιέχονται σε αυτό, ενώ από το παραπάνω player βρίσκεται το κουμπάκι για Download και το κάνετε για πάντα δικό σας!

James Pants – Every Night I Dream (Stones Throw)
Floating Points – Arp3 (Eglo)
Throwing Snow – Sanctum (Sneaker Social Club)
West Norwood Cassette Library – Get Lifted (WNCL)
Thundercat – For Love (I Come Your Friend) (Brainfeeder)
Om Unit – Solar Cycle (Solar Cycle)
Morgan Zarate – SP (Hyperdub)
Samiyam – Kitties (Brainfeeder)
Onra – All Night (All City)
Hudson Mohawke – CBat (Warp)
Rustie – City Star (Warp)
Peverlist – Dance til Police Come (Hessle Audio)
Instra:mental – When I Dip (Non Plus)
Dexter – Fat Skinny People (Clone)
Shabazz Palaces – Are You..Can You..Were You..(Felt) (Sub Pop)
King Midas – Earth A Kill Ya (Mala Remix) (Hyperdub)
A$AP Rocky – Peso (A$AP Rocky)
Blu – Jesus (Nature Sounds)
Two Inch Punch – Love You Up (TIP)
Levon Vincent – Man or Mistress
Martyn & Mike Slott – Nights (All City)
Head High – It’s A Love Thing (Island Mix) (H2)
Mosca – Done Me Wrong (Numbers)
Gil Scott Heron & Jamie XX – I’ll Take Care of You (XL)
Zomby – Labyrinth (4AD)
Falty DL – Make it Difficult (All City)
Joy O – Wade In (Hotflush)
Madlib & Freddie Gibbs – Deep (Madlib Invasion)

No comments: