Saturday 3 December 2011

Download Zomby's Ice Lake!

Δισκογραφική έξαρση έχει πιάσει στο τελευταίο εξάμηνο του 2011 τον τεράστιο παραγωγό που ακούει στο όνομα Zomby! Aρχικά στα μέσα καλοκαιριού παρουσίασε το νέο του εξαιρετικό album, και 2ο προσωπικό του συνολικά, το Dedication LP περιλαμβάνοντας αγαπημένα πλέον δημιουργήματα όπως τα Natalia's Song, Things Fall Apart, Black Orchid, Lucifer κλπ. Είχε προηγηθεί το single Natalia's Song, ενώ τώρα το φθινόπωρο ακολούθησε το 7ιντσο A Devil Lay Here / Basquiat και πρόσφατα μέσα στον Νοέμβριο το Νοthing EP, που περιέχει εφτά tracks, όλα καινούριες εμπνεύσεις του Ζomby!


O ήχος του Βρετανού παραγωγού σε όλες αυτές τις φετινές του κυκλοφορίες που έγιναν μέσα από το ιστορικό label της 4AD που μετράει πάνω από 30 χρόνια πορείας στην μουσική βιομηχανία με σπουδαία ονόματα να συγκαταλέγονται στους καταλόγους της, παραμένει ίδιος και απαράλλακτος, όπως τον πρωτογνωρίσαμε από το 2007/08 με συνεχείς όμως πειραματισμούς και μία πολυποίκιλη εξέλιξη.


Όμως, ο Zomby δεν βάζει εδώ τέλος, αλλά αντίθετα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο album του στις αρχές του 2012! Λογικά στην ίδια βάση, συνδιάζοντας άψογα dubstep, uk garage, 2-step, breakbeat, techno ρυθμούς με πολύ μπλιμπλίκι διατηρώντας τον χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο απ' όλους ήχο του.


Πιθανότατα ως προοίμιο της επερχόμενης κυκλοφορίας του, ο Zomby μοίρασε πριν 2-3 βδομάδες μέσω του twitter του στους followers που έχει το Ice Lake, ένα κομμάτι με διάρκεια μικρότερη των 2 λεπτών. Για όσους λοιπόν δεν το έχετε αποκτήσει μέχρι σήμερα, μπορείτε πατώντας Download - Ice Lake να κάνετε άμεσα δικό σας στα 320 kbps το νέο δωράκι του Ζοmby! grab it now!

No comments: