Thursday 29 December 2011

Thomey Bors' guestmix tomorrow on air!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε διαθέσιμο και να μοιραζόμαστε μαζί σας αύριο Παρασκευή στις 20.00 (gmt +02) το mix που ετοίμασε αποκλειστικά για όλους εσάς και εμάς ο Thomey Bors από την Αθήνα στα πλαίσα του guest dj section.

Γεννημένος στην σύγκρουση ανάμεσα σε δύο δεκαετίες ιδιαίτερα πλούσιες και ποικίλες μουσικά, ο αινιγματικός Thomey Bors φαίνεται να πήρε όλα τα εφόδια που χρειαζόταν στα είδη που σχετίζονται με αυτό που αποκαλείται "dance music". Στην εξέλιξη και γέννηση του project του καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε σαφώς η μετακόμισή του για σπουδές στην πρωτεύουσα της μουσικής, που δεν είναι άλλη από την Βρετανία. Με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, ο Thomey ασχολείται αύθις με την παραγωγή και το djing, ενώ σύντομα γνωρίζεται με το δίδυμο των Black Athena που τον καλούν να παίξει στο event με τον Τhristian aka the BPM (από τους συνιδρυτές του ξακουστού Bolier Room) την εποχή που υπήρχε η συνεργασία του με τον Gilles Peterson στην Brownswood.

Εκείνο το booking σε κείνο το event αποτέλεσε τον καταλύτη για να σχηματιστεί η συνεργασία του Thomey Bors με τον Petit Bear υπό το alias Beatnicks. Mαζί επρόκειτο να παίξουν τα bass, wonky, glitch, hip hop sets τους κάνοντας support σε καλλιτέχνες όπως οι Mark Pritchard, Cinnaman, Jay Scarlett, Paul White, Pursuit Grooves. Σήμερα, στο τέλος του 2011, ο Τhomey ασχολείται πολύ περισσότερο με τις δικές του παραγωγές, εξελίσσοντας πολύ τον ήχο του και συνδιάζοντας διαφορετικές τάσεις στην μουσική του. Ακούστε τα εξαιρετικά Synthetic Junk, Ι Κnow Whatchu Thinkin' ή το juke Τurn Up Your Radio για να πάρετε μία γεύση.

Και συντονιστείτε αύριο στις 20.00 το απόγευμα μόνο στον Paranoise, για να ακούσετε το exclusive mix του Thomey Bors, που περιλαμβάνει πέραν των άλλων αρκετά δικά του ακυκλοφόρητα κομμάτια. Έχει διάρκεια τα 57 λεπτά, και μετά την ακρόασή του θα αναρτηθεί tracklist, αλλά και link για να μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. stay tuned ;-)

No comments: