Thursday 15 December 2011

*exclusive audio interview with Peverelist!

Στο χθεσινοβραδινό ραδιοφωνικό Subbed Out show στον Paranoise, ο Runner φιλοξένησε την αποκλειστική ηχητική συνέντευξη που εξασφάλισε και πήρε από τον Peverelist το περασμένο Σάββατο μέσω Skype. Ακούστε παρακάτω την δεκαπεντάλεπτη συνομιλία που είχαν οι δυο τους ενόψει του αυριανού party στο Six Dogs στην Αθήνα, όπου ο Peverelist θα παρουσιάσει το δικό του εκλεκτικό dj set.

O πολύ γνωστός παραγωγός της dubstep, ένας από τους οδηγούς του ήχου τα τελευταία χρόνια και από τις πιο επιδραστικές παρουσίες στην εν λόγω σκηνή, εξαιτίας βέβαια και της Punch Drunk records, το διάσημο label με έδρα το Bristol που έχει και τρέχει ο ίδιος ο Peverelist. Πρόσφατα ίδρυσε και δεύτερη εταιρεία, την Livity Sound, ενώ από το 2007 μέχρι σήμερα ο Tom Ford όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μετράει πάνω από 10 κυκλοφορίες EP's, ένα ολοκληρωμένο προσωπικό album, αλλά και αρκετές συμμετοχές σε συλλογές και συνεργασίες.


Ακούστε προσεκτικά τα όσα εκμυστηρεύεται ο ίδιος ο Peverelist στον Runner και προετοιμαστείτε για το αυριανό party! Επόμενο ραδιοφωνικό Subbed Out ραντεβού με τον Runner από την Αθήνα στον αέρα του Paranoise τον Ιανουάριο. cheers!

No comments: