Saturday 17 December 2011

Biomass live tonight in Thessaloniki!

Σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη στον χώρο του Πρώτου Ορόφου (Ολυμπίου Διαμαντή 20) ο Βiomass που ανεβαίνει από την Αθήνα για ένα μοναδικό live!

O Biomass θα παρουσιάσει το πρότζεκτ Revonoiz, το οποίο είναι βασισμένο σε εικόνες και ήχους από την εισβολή στο Ιράκ. Μετα-βιομηχανικές αναδρομήσεις της ατμόσφαιρας και της τεχνολογίας του πολέμου συγκρούονται με την καταστροφή της μελωδίας και του οράματος από το αστικό ηλεκτρικό περιβάλλον.

Ο Biomass είναι ο Πάνος Κυβελέας, μουσικός και παραγωγός δυστοπικών ηχοτοπίων. Ξεκίνησε να παίζει αρχικά στην Ιταλία το 1996 ως dj σε clubs, καταλήψεις και αυτόνομους χώρους. Από το 2003 ξεκίνησε την παραγωγή ενός μινιμαλιστικού μουσικού σχεδίου, χρησιμοποιώντας ήχους και visuals στις δικές του οπτικοακουστικές δομές. Έχει τρεις κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, το Miledrops, Μarket και Ilectrozali.

H όλη εκδήλωση αρχίζει από τις 22.30 και μετά, με την είσοδο στον Πρώτο Όροφο να είναι όπως πάντα ελεύθερη, αρκεί να φέρετε τα δικά σας ποτά! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε protosorofos.gr και biomass. cheers!

No comments: