Tuesday 6 December 2011

Paranoise presents 2-day Drum 'n' Bass & Dubstep party!

O Paranoise Radio διοργανώνει και σας προσκαλεί αυτήν την βδομάδα σε δύο ακόμη βραδιές υψηλών υπομπασικών δονήσεων και εντάσεων! Αρχικά, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το crew του σταθμού θα βρίσκεται μαζικά στην πόλη της Ξάνθης για μία μοναδική βραδιά με επίκεντρο ήχους στηριζόμενους στο μπάσο, ενώ την επόμενη μέρα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου οι παραγωγοί και φίλοι του Paranoise συγκεντρώνονται στην γενέτειρα του σταθμού την Θεσσαλονίκη, για το αποκορύφωμα του διημέρου!

Drum 'n' Bass και Dubstep πρόκειται να έχουν ολονυκτία στις δύο καυτές βραδιές, καταλαμβάνοντας τα ηχεία, κατακλύζοντας τον χώρο και προκαλώντας αστείρευτη ενέργεια όσο και ασυγκράτητα χορευτικά bass vibes στους παρευρισκόμενους! Υπεύθυνοι για την μετατροπή των δύο αυτών αγαπημένων πανεπιστημιακών χώρων σε bassrooms είναι όλοι οι παραγωγοί και μή του σταθμού που θα παρελάσουν από τα decks, με σκοπό να μεταδώσουν την κουλτούρα του μπάσου και των τάσεων που αναπτύσσονται γύρω από την σύγχρονη αστική μουσική.


Mεγάλοι καλεσμένοι είναι σίγουρα τα μέλη του Funxion Crew από την Αθήνα, οι Disphonia και ο Harris, που ανήκουν, πρωτοστατούν και πρωτοπορούν στην underground ηλεκτρονική σκηνή εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία. Oι Disphonia αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και πιο γνωστά ονόματα στην εγχώρια drum 'n' bass, ενώ μόλις πριν δύο βδομάδες σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση των charts στο παγκόσμιο δισκοπωλείο του Juno στην κατηγορία των dnb singles! Αυτό ήρθε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με τους γνωστούς Γάλλους Kantyze στο label της Trust In Music, όπου κυκλοφόρησε το 1987 Demons και έχει ήδη αποσπάσει τρομερά θετικό feedback! Στο παρελθόν έχουν κάνει κάποια από τα καλύτερα underground party στην Αθήνα και φιλοξένησαν καλλιτέχνες όπως οι Νοisia, Cause 4 Concern, Black Sun Empire, Gridlok και άλλοι. Φέτος την άνοιξη έγινε χαμός ανά την Ευρώπη με το κομμάτι που κυκλοφόρησαν στην Mindtech, το εκπληκτικό November, ενώ ετοιμάζουν κι άλλες κυκλοφορίες πέραν των άλλων και στην γαλλική M-Atome. Τα set τους κινούνται κυρίως στον καταιγιστικό ρυθμό της neurofunk, κι όπως καταλαβαίνετε θα μας απογειώσουν!

Από την άλλη, ο Harris συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικές μορφές της underground ηλεκτρονικής μουσικής εν γένει στην χώρα μας, με παρουσία για περισσότερα από 20 συναπτά έτη στα δρώμενα! Eδώ και πολλά χρόνια διαδίδει την dubstep και drum 'n' bass μέσα από τα πάντα ποιοτικά και δυναμικά dj sets του, που έχουν μία αστείρευτη ικανότητα να καθηλώνουν τον ακροατή με τα επιβλητικά vibes που προσφέρει. Αρέσκεται στο να παίζει εγκεφαλικές dubstep παραγωγές, ενίοτε χρησιμοποιώντας μεγατόνους μπάσου, καταφέρνοντας να παρασύρει άνετα τον οποιονδήποτε στον ρυθμό του. Ως μέλος των Funxion αλλά και νωρίτερα, έχει παίξει σε αμέτρητα festivals, partys, events σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ το καλοκαίρι στο HMSU fest στην Βουλγαρία παρουσίασε το καλύτερο κατά την γνώμη μας set του 3ημέρου.


Day One: Αμφιθέατρο Προκάτ / Ξάνθη
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011
starts: 23.00 / free entrance

line up:
Disphonia (Trust In Music, Mindtech, Funxion)
Harris (Funxion)
Quantum Load (Paranoise)
Bobobush (Paranoise)
Azem ft.Σκιώδης Τύπος
Jacquez

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Quantum Load, Loki & Lospav στον Paranoise, με τους ήχους τους να αιωρούνται γύρω από τον αστικό bass άξονα και τον Bobobush να ακολουθεί με καταιγισμό ορμών και συναισθημάτων καρφωμένα στα 90bpm. O Azem εν συνεχεία θα φoυντώσει το μπάσο με τον MC Σκιώδη Τύπο να ντύνει το set φωνητικά, ενώ ο Jacquez θα θέσει τους παλμογράφους σε υψηλές ταχύτητες, προμηνύοντας το αναμενόμενο.


Day Two: Στέκι Βιολογικού / Θεσσαλονίκη
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2010
starts: 23.00 / free entrance

line up:
Disphonia (Trust In Music, Mindtech, Funxion)
Harris (Funxion)
Plug/Isker/Kinga (Paranoise)
Nikoss & margasv (Paranoise)

Πριν από τους Funxion, στα decks στο bassroom του Βιολογικού θα ανέβει το τρίδυμο των Plughead, Isker και Kinga για να παρουσιάσει on rotation ένα εκκωφαντικό dj set με σκοτεινές dubstep παραγωγές από το 2004 μέχρι το αύριο, καθώς και bass anthems με έντονες dub / reggae αναφορές. Πέρα από αυτούς, άλλοι δύο παραγωγοί του Paranoise θα παίξουν το δικό τους dj set σε ένα ιδανικό warm up επιχειρώντας να ανάψουν τις πρώτες σπίθες έκρηξης για χορό με την έναρξη των μουσικών δονήσεων στον χώρο. Το back 2 back dj set που θα προσφέρουν οι Νikoss & Margasv θα περιλαμβάνει εκλεκτικές καθαρόαιμες dubstep επιλογές, κυρίως από την φετινή χρονιά.

7 comments:

Anonymous said...

teleies afises!!!!

Anonymous said...

Kai partares (ennoeitai)!!!!

Anonymous said...

gia trela gousta einai h fash!

Anonymous said...

πσσσσσσσσσσσςςςς θα ξεφύγουμε το σαββατο!!! φανξιον και χαμος!

Anonymous said...

an einai opws tin proigoumenh fora th vapsate mages.. de 8a sas afisoume na fugete pote

Anonymous said...

AFISARES!!!!

PARANOISE said...

Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες δύο βραδιές που μας χαρίσατε με την τέλεια διάθεσή σας σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη! Ευχαριστούμε όλους τους dj's που παίξανε μουσικάρες στις 2 μέρες, ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν εθελοντικά για το στήσιμο, το ξεστήσιμο και το συμμάζεμα των χώρων.

Μοναδικές στιγμές που οφείλονται σε σας που γεμίσατε τα δύο bassrooms πριν τα μεσάνυκτα κ μέχρι μετά το ξημέρωμα... κατά γενική ομολογία και πάλι το πάρτυ του φετινού χειμώνα μέχρι τώρα σε ξάνθη και θεσ/νίκη brought to you free by paranoise! Επειδή το θέλετε, ανανεώνουμε το ραντεβού μας. cheers!