Tuesday 13 December 2011

Subbed Out party with Peverelist (punch drunk/bristol)

Ένας ιδιαίτερα αξιόλογος Βρετανός παραγωγός της dubstep έρχεται σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα για μία μοναδική εμφάνιση. Συγκεκριμένα ο Peverelist από το Bristol φιλοξενείται στο πέμπτο κατά σειρά Subbed Out party που διοργανώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 16/12 στο Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) στην Αθήνα από τους συνήθεις ύποπτους, τον Mr.Statik και τον Runner. To event αρχίζει στις 00.00 ακριβώς και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

Ζώντας μέσα από το πρίσμα της στυμμένης φέτος από ζουμί πόλης, μία από τις αγαπημένες μας βραδιές επιστρέφει δριμύτερη και αποφασισμένη να φέρει αυτήν την ρέπλικα που λέγεται Subbed Out ξανά μέσα στο gig space του six d.o.g.s με το δύσκολο task να ξεπεράσουμε εαυτό μετά το ''έπος'' με 2562 τον περασμένο Οκτώβριο και να δώσουμε το έναυσμα για ένα late nighter από αυτά που γουστάρουμε να ξεχειλώνουμε κάθε δυο μήνες περίπου.

Έχοντας στο νου πολλά ονόματα και σχέδια για τα επόμενα Subbed Out events της σαιζόν, ήταν φυσική συνέπεια να κληθεί ένας από τους στυλοβάτες της bass σκηνής της τελευταίας δεκαετίας ο οποίος για μια ακόμη φορά επαναπροσδιορίζει τα όρια μεταξύ techno, house, dubstep και μυριάδων άλλων επιροών, δημιουργώντας & προωθώντας αυτό που ονομάζεται ''cutting edge sound system music''. Το όνομα αυτού Peverelist, ο οποίος μέσω του θρυλικού πλέον label Punch Drunk έχει περάσει σε μία άκρως δυναμική περίοδο που σφραγίζεται με τη συνεργασία του με τα νέα underground ταλέντα τύπου Kowton & το joint vinyl-only label Livity Sound οι κυκλοφορίες του οποίου γίνονται ανάρπαστες στα δισκάδικα της Ευρώπης όπως τα Hardwax, Sounds Of The Universe, Rush Hour καθώς επίσης και το νέο δισκάδικο/label και πλέον σταθμός Idle Hands το οποίο προωθεί τη νέα φουρνιά παραγωγών που συνδέουν το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Βristol και άλλες πόλεις.

Οι οικοδεσπότες Runner (d2) & Mr.Statik (BPitch Control) καλωσορίζουν την επιστροφή του Peverelist μετά από τουλάχιστον 2 χρόνια στην Αθήνα και τον συνοδεύουν μέχρι πρωϊας με full on sub bass riddims, έτοιμοι για παν ενδεχόμενο ταρακουνώντας το bleak τοπίο για τα επικείμενα Χριστούγεννα.

Stop Press: To Subbed Out radio show στον Paranoise επιστρέφει αύριο Τετάρτη 14/12, στο 22.00-00.00 με τον Runner να έχει year round up mix και μία αποκλειστική συνέντευξη από τον Peverelist λίγο πριν την εμφάνιση στην Αθήνα! stay tuned ;-)

No comments: