Saturday 14 January 2012

NoiseTape 08: Bobobush - Sub Distress


Η σειρά των paranoise mix series με τίτλο NoiseTapes που έκανε την αρχή της πέρσι τέτοιο καιρό και γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από όλους εσάς έχει και συνέχεια! Με το ξεκίνημα του 2012 προσφέρουμε νέα θεματικά mixes με σκοπό να μοιραστούμε μαζί σας εκλεκτικές επιλογές που αποτυπώνουν ένα παρελθοντικό κομμάτι ή συνηθέστερα τις νέες τάσεις της σύγχρονης μουσικής.

Έτσι, σήμερα σας το NoiseTape 08 με τίτλο Sub Distress που επιμελήθηκε ο Bobobush! Περιλαμβάνει 13 καινούρια εξαιρετικά κομμάτια από την Drum 'n' Bass σκηνή και πρόκειται για ένα mix συνολικής διάρκειας 55 λεπτών που θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Το ακούτε παρακάτω και πατάτε Download για να το αποθηκεύσετε στο αρχείο σας. grab it!




"Παρακολουθώντας στενά την drum 'n' bass σκηνή ήταν σχεδόν αδύνατο producers όπως οι Icicle, Breakage, Skeptical και αρκετοί ακόμα να με αφήσουν ανεπηρέαστο... έτσι λοιπόν μέσα σε μόλις μια ώρα -αλλάζοντας επανειλημμένα τις επιλογές των κομματιών- και στα 176 bpm μετουσιώνονται σε πράξη όλες αυτές οι ηχητικές επιρροές. Ξεκινώντας με αρκετή δόση από Liquid παραγωγές, έρχεται ο Skeptical να βαρύνει την ατμόσφαιρα και στη συνέχεια οι Code 3 και Data για να πέσει το σκοτάδι! Στο τέλος την σκυτάλη παίρνουν οι MC's με εκπληκτικά flow να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο κάτω από heavy dancefloor beats και δυνατά basslines!"

No comments: