Saturday 7 January 2012

monday 9/1 Monster Dub Sessions vol.IV!

Plughead, Ιsker και Kinga είναι τρεις DJ's με κοινό παρανομαστή την αγάπη για τις χαμηλές συχνότητες. Συναντήθηκαν πρώτη φορά όταν ο Plughead κάλεσε τους άλλους δύο στις εβδομαδιαίες βραδιές με guest DJ's που διοργάνωνε στη Σκνίπα. Η συνεργασία των τριών ονομάστηκε Monster Dub Sessions και καθιερώθηκε ως μηνιαία βραδιά και εβδομαδιαία δίωρη εκπομπή στον Paranoise Radio, η οποία σύντομα απέκτησε έναν γερό πυρήνα ακροατών και ένταχθηκε στο “line – up” της Τρίτης στον Paranoise μαζί με τους Kernel Coremode (Creative Space Records) και Funxion Crew εκτός των άλλων.

Oι τρεις ανερχόμενοι dj's βρέθηκαν και με μέλη των Funxion παρέα στα decks στο μεγάλο party που διοργάνωσε ο Paranoise τον Δεκέμβρη στην Θεσσαλονίκη. Παίζοντας on rotation άνοιξαν και ζέσταναν το party με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ιδιαίτερα sets που συζητήθηκαν αρκετά.

Το 2012 τους βρίσκει πιο έτοιμους από ποτέ και τα Monster Dub Sessions αποκτούν νέα έδρα και βελτιωμένο ήχο. Oι Plughead, Isker και Kinga ευελπιστούν να ξεκινήσουν την Δευτέρα αυτή, έναν νέο bass θεσμό στην νύχτα της πόλης.

Την προσεχή Δευτέρα 9 Ιανουαρίου οι τρεις dj's θα τροφοδοτούν με ήχους από την deep dubstep σκηνή, future dub και σύγχρονη d'nb, ίσως το καλύτερο soundsystem αυτή τη στιγμή στην πόλη της Θεσσαλονίκης: Funktion–One συνολικής ισχύος 20ΚW. Σύστημα το οποίο φιλοξενείται στο bar Συγγρουόμενα στην Συγγρού 6 στην περιοχή Βαλαωρίτου. Mία βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.

No comments: