Saturday 28 January 2012

NoiseTape 09: Loki Selektah - Bass Rite


Σήμερα βράδυ έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ένα ακόμη NoiseTape από την αγαπημένη σας σειρά mixes των παραγωγών του Paranoise Radio. Υπεύθυνος αυτήν την φορά είναι ο Loki Selektah, από τα ιδρυτικά μέλη του σταθμού, και μας παρουσιάζει την δική του Dubstep εκδοχή σε 24 κομμάτια μιξαρισμένα σε διάρκεια της μίας ώρας.

Το NoiseTape 09 φέρει τον τίτλο Bass Rite και θα το ακούσετε σήμερα στις 21.00 (gmt +02) στον αέρα του σταθμού αλλά και στο παρακάτω player όπου υπάρχει και η tracklist, ενώ το προσθέτετε στην συλλογή σας απλά και όμορφα πατώντας Download. feel it!


"Πρόκειται για ένα mixtape στο οποίο προσπαθώ να περικλείσω όλα τα διαφοτερικά styles που με κράτησαν πιστό ακροατή της dubstep σκηνής εδώ και κάποια χρόνια. Old school basslines (distance, skream, cyrus), commercial tunes (breakage, rob sparx), μπλιμπλίκια (slugabed, funckarma) και πολλά άλλα του είδους, όλα ανακατεμένα. Ένα mixtape άλλοτε ατμοσφαιρικό, άλλοτε χορευτικό. Κομμάτια που άκουσα πριν τέσσερα χρόνια, κομμάτια που άκουσα χθες..."

4 comments: