Friday 20 January 2012

Jazz K Lipa feat. Soom T / Rude Hi-Fi

Σας παρουσιάζουμε μία από τις πρώτες κυκλοφορίες του 2012, για την οποία υπεύθυνη είναι ένα από τα σημαντικότερα εγχώρια labels των τελευταίων ετών, η Cast-A-Blast recordings, που με υπερηφάνεια προσφέρει στην δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο ΕP της σειράς Bonafides.

Το ΕΡ κυκλοφορεί από σήμερα 20 Ιανουαρίου σε ψηφιακή μορφή προς το παρόν και περιλαμβάνει την συνεργασία ξένων ονομάτων σε δύο κομμάτια. Στην παραγωγή των δύο tracks βρίσκεται ο Jazz K Lipa από την Δρέσδη της Γερμανίας, o οποίος καταφέρνει και συμβαδίζει την ποιότητα με την ποικιλία ήχων σε δύο bass-heavy dancefloor βόμβες!

Πρώτο, το "This Is Not A Horse", όπου η εκρηκτική dubstep συναντά το dancehall / bashment riddim σε έναν άψογο συνδιασμό από dub flavoured keys και λεπτές νότες κρουστών. Όλα αυτά απογειώνονται βέβαια με το αστέρι της Γλασκώβης, την αγαπητή σε όλους Soom T στα φωνητικά, πετυχαίνοντας να ανεβάσει ένα επίπεδο επιπλέον την εν λόγω παραγωγή. Στο δεύτερο μέρος του EP, στο track "My Gun Is Culture" έχουμε παρόμοια παραγωγή με τα καθήκοντα του μικροφώνου να αναλαμβάνει ο κατά τ' άλλα σκληρός Rude Hi-Fi (Barriobeat)!



Και τα δύο κομμάτια του νέου αυτού release, που τα ακούτε στο παραπάνω player έρχονται να επισφραγίσουν με υπερηφάνεια τον ήδη υπάρχον και γρήγορα αναπτυσσόμενο κατάλογο της αναγνωρισμένης αυτής σειράς της Cast-A-Blast.

No comments: