Friday 30 November 2012

Kokolo live this Thursday in Thessaloniki


Οι Κοkolo μετά από ένα χρόνο περίπου από την τελευταία τους εμφάνιση επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη και στην σκηνή του Γαία Live (Δόξης 5 και Σαλαμίνος στα Λαδάδικα), την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου για μιά βραδιά μόνο groove.

Ιδρύθηκαν το 2001 στο Lower East Side της Νέας Υορκης από τον Ray Lugo και έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε μια μηχανή παραγωγικότητας ηχογραφήσεων και ζωντανών εμφανίσεων έχοντας περίσσότερες από 50 (!!!) δισκογραφικές δουλειές και εκατοντάδες εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

Aποκορύφωμα ήταν φυσικά το headline στο θρυλικό Montreal Jazz Festival αλλά και στο Glastonbury, έχοντας επίσης μοιραστεί τη σκηνή με ιερά τέρατα όπως ο Isaac Hayes, James Brown και Roy Ayers αλλά και ονόματα όπως Roots Manuva, Pete Rock και άλλους...

Ξεκινώντας ως ένα αμιγώς afrobeat σχήμα, οι Kokolo έχουν πλέον διευρύνει τον ήχο τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναμιγνύει στοιχεία από hiphop, rock, dancehall, jazz και salsa.

Σε συνδιασμό με την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία, δύσκολα αφήνουν κάποιον ακίνητο.


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου λοιπόν, φορέστε τα χορευτικά και ετοιμαστείτε για μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, παρέα με τους Kokolo Afrobeat Orchestra!

Η προπώληση γίνεται από το Lotus Records shop (Σκρα 7) και Ticket House (Μητροπόλεως 102) και κοστίζει 10 ευρώ για τους φοιτητές και τους ανέργους, ενώ 12 ευρώ το κανονικό.

Οι πόρτες ανοίγουν από τις 21.00 και η έναρξη έχει οριστεί για τις 22.00. be there!

No comments: