Friday 30 November 2012

*new release: Mononome - Come Close EP


Ναι! Έχει τρεις μέρες που κυκλοφόρησε η νέα δουλειά του beatmaker από την Θεσσαλονίκη που κάνει αίσθηση τον τελευταίο χρόνο με τις παραγωγές του και τα remixes του. 

Ο λόγος για τον Mononome που παρουσιάζει το τρίτο του EP συνολικά και ντεμπούτο του release στην BeatQuick Records της οποίας είναι πλέον μέλος!

Με τίτλο Come Close EP, το νέο δισκάκι του ήμασταν σίγουροι ότι θα μας αρέσει όπως και έγινε τελικά. Περιλαμβάνει 7 κομμάτια με συνολική διάρκεια τα 28 λεπτά.

Μουσικά κυμαίνεται στον ήχο που μας έχει συνηθίσει ο Μononome, δηλαδή instrumental hip hop, με breaks και αρκετά jazz στοιχεία. Όλα προερχόμενα από παλιά ξεχασμένα samples, κυρίως από την εγχώρια σκηνή προηγούμενων δεκαετιών, δουλεμένα με το Akai MPC 2500.

Δεν θα αναφέρουμε αν ξεχωρίζει κάποιο/-α και ποια γιατί διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα εδώ και άρα μπορείτε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας. enjoy the trip as if it's short, and you are getting close(r)...

01. How Could I Begin (3:22)
02. When You Gonna Learn (4:23)
03. Forgot About Me (4:10)
04. Don't Come Back (3:36)
05. Leaving (4:33)
06. Everyday (3:13)
07. Come Close (4:34)

*O Mononome σήμερα βράδυ εμφανίζεται live στο Μανιτού Bar στον Βόλο και αύριο Σάββατο στο Κubrick bar στην Λάρισα. Την επόμενη βδομάδα 7/12 στο Αλλόκοτο στην Κομοτηνή και στις 14/12 στην Δράμα στο Υπόγειο Αρχιτεκτονικής Τοπίου.

No comments: