Friday 2 November 2012

Κακό Συναπάντημα full band live στον Μύλο


Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ο χώρος του Μύλου στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να υποδεχθεί ίσως την πιο αγαπημένη μπάντα της πόλης, το Κακό Συναπάντημα σε full band σύνθεση για ένα εκρηκτικό live!

Αυτή η εμφάνιση των Κακό Συναπάντημα έρχεται μετά από αρκετό καιρό από το προηγούμενο live στην πόλη τους και είναι σίγουρο ότι θα χαρίσουν μία μοναδική reggae dub βραδιά.


Τα τελευταία 8 χρόνια το Κακό Συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή reggae dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός, ελληνικός στίχος, συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στην Reggae που παίζουν κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική.

Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις Ελλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής όπως Groundation, Dub Ιnc και άλλους... 

Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd εδώ ως μπάντα σε ανεξάρτητη παραγωγή το οποίο και εξαντλήθηκε. 

Τελευταία κυκλοφορία αποτελεί το άλμπουμ Pressureality εδώ, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του Ιούνη και θα τους συντροφεύει και τον χειμώνα που έρχεται παρουσιάζοντας το μαζί με τις αγαπημένες τους διασκευές στα live που έρχονται. 


band:  Στέργιος (φωνή, κιθάρα)  /  Northical (φωνή, samples,dub)  /  Βάσω (φωνή, φλάουτο)  /  Lorrd (τύμπανα)  /  Lemon (κρουστά)  /  Μπάγλαν (πλήκτρα)  /  Myta (κιθάρα)  /  Χρήστος Τούσης (μπάσο)  /  Steve (ηχοληψία)  /


Στο live show που θα δώσουν την Πέμπτη 8/11 στον Μύλο, η έναρξη έχει οριστεί στις 21.00 ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ. Στο warm up θα ακούσετε τον TJR ενώ θα έχει και after party με τον Ras Chidy. be there!

No comments: