Sunday 18 November 2012

23/11 Η Ψυχόδραμα Πλευρά παρουσιάζει...


Έν έτη 2012 στον ταλαιπωρημένο χώρο της τέχνης και στην ακόμη πιο ταλαιπωρημένη κοινότητα της ραπ μουσικής είναι δύσκολο να συναντήσει κανείς συνέπεια. Με ελάχιστες εξαιρέσεις. Και οι Ψυχόδραμα07 είναι μία από αυτές.

Στα δέκα και πλέον χρόνια ενεργής παρουσίας τους στα ελληνικά μουσικά δρώμενα άλλαξαν με την στάση τους τον χάρτη αλλά και την νοοτροπία ολόκληρου του hip hop κινήματος!

Απέδειξαν, πως το κοινό μπορεί να γνωρίσει αλλά και να αγκαλιάσει καλλιτέχνες, οι οποίοι επέλεξαν την συνειδητή αποχή από τους μηχανισμούς της μουσικής βιομηχανίας. 

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου το An Club πρόκειται να υποδεχτεί δύο από τους πρωτεργάτες των Ψυχόδραμα07, τους Άγνωστο Χειμώνα και Ταυτισμένο Λάθος σε μία διπλή παρουσίαση των καινούργιων τους δισκογραφικών δουλειών.

Από τη μία λοιπόν, ο Άγνωστος Χειμώνας, έπειτα από δύο δίσκους –τομή για τα δεδομένα του ανεξάρτητου ελληνικού Hip Hop "Από τη νύχτα που γύρισα τον ήλιο" και "Στα βήματα του ίσκιου", επιστρέφει με την τρίτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο αυτή τη φορά "Μετάβαση".

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο ίδιος για το δίσκο αυτό "Πρόκειται για ένα δίσκο που μιλάει τόσο για την προσωπική μετάβαση, όσο και για την κοινωνική όπως τουλάχιστον την βιώνω εγώ".

Από την άλλη ο Ταυτισμένος Λάθος, με τη νέα του δουλειά "Μόνο με χρώμα", πειραματίζεται για πρώτη φορά μεθοδικά με τη χρήση φυσικών οργάνων, παρουσιάζοντας ένα αποτέλεσμα άρτιο τόσο σε μουσικό και στιχουργικό επίπεδο όσο και στη παραγωγή. 

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο An Club (Σολωμού 13-15 στα Εξάρχεια) οι Άγνωστος Χειμώνας και Ταυτισμένος Λάθος με full band, παρέα με τους Loopa, Απρόσωπα Πρόσωπα και Αγκάθι Αυτόνομο από Κύκνειο Άσμα.

Πρόκειται να παρουσιάσουν αυτούς τους δύο δίσκους, κάνοντας στο τέλος αναδρομή μαζί με τους υπόλοιπους Ψυχόδραμα07 σε όλη την δισκογραφία των Ψυχοδράμα07, σε ένα live που αναμένεται συγκλονιστικό!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με τα εισιτήρια να προπωλούνται αποκλειστικά μέσω του ticketarena.gr εδώ.

No comments: