Tuesday 20 November 2012

24/11 Mononome & Kill Emil live


Δύο από τους πιο πολυσυζητημένους beatmakers τον τελευταίο χρόνο στην χώρα μας πρόκειται να παίξουν live με τα mpc τους και όχι μόνο, το προσεχές Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στον χώρο του Μπορντ ντε λό (Εγνατίας 45 εντός στοάς).

Ο λόγος για τους Κill Emil και Mononome που αναμένεται να παρουσιάσουν τις νέες τους προσωπικές κυκλοφορίες live, ενώ ακόμη το δικό του dj set θα έχει και ο 45Dope.

Ο Kill Emil γεννήθηκε στην Βραζιλία και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου έκανε τα βήματά του στην μουσική. Στην παραγωγή μπλέχτηκε με τους Cinekod, ένα σχήμα που κινούταν σε post rok για να αλλάξει έπειτα ο ίδιος πορεία και να κυκλοφορήσει το πρώτο του album στην Cast-A-Blast. 

Από πέρσι το καλοκαίρι του 2011 ίδρυσε μαζί με άλλους την γνωστή πια και μη εξαιρετέα BeatQuick Records όπου έβγαλε το πανέμορφο The Corner LP τον προηγούμενο Ιούνιο και μπορείτε να βρείτε περισσότερα εδώ.

Μέσα στο 2012 έβγαλε το One Night in Bogota EP τον Απρίλιο όπως και κάποια Re-Edits δύο μήνες αργότερα.

Η νέα του δουλειά που διατίθεται δωρεάν εδώ και περίπου έναν μήνα είναι το νέο εξαιρετικό του album Risky Business για το οποίο μαθαίνετε εδώ. Κι αυτό στον γνώριμο πλέον ήχο του Kill Emil, downtempo hip hop.

Aπό την άλλη ο Mononome προέρχεται από την Θεσσαλονίκη και είναι ένας πολύ ταλαντούχος παραγωγός που βασίζεται στο sampling και έχει δείξει δείγματα γραφής εδώ και έναν χρόνο. 

Tον περσινό Δεκέμβριο διέθεσε δωρεάν το Dream Sequence ΕP, ενώ τον Ιούνιο του 2012 έβγαλε το Secret Melody EP με την υποστήριξη της Dusted Wax Records που βρίσκετε εδώ.

Έκτοτε ανέβασε και νέες πολύ ενδιαφέρουσες παραγωγές του στο soundcloud του και τώρα είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το νέο του EP με τίτλο Come Close το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Σάββατο βράδυ λοιπόν από τις 22.30, η είσοδος στο Μπορντ ντε λό ελεύθερη. be there!

No comments: