Saturday 17 November 2012

Exclusive mix tonight from Tendts!


Σήμερα βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε στο guest dj section της εβδομάδας ένα από τα πιο φρέσκα και πολλά υποσχόμενα σχήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Οι TENDTS από την Θεσσαλονίκη μας προσφέρουν αποκλειστικά για εμάς και όλους τους ακροατές του Paranoise ένα πολύ εκλεκτικό και ωραίο mix με πολλές από τις πιο καινούριες κυκλοφορίες της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.  

Το δίδυμο των Tendts έχει αποσπάσει πολύ κολακευτικά σχόλια τον τελευταίο χρόνο από όσους τους έχουν παρακολουθήσει live σε κάποια από τις εμφανίσεις τους, όσο και από την πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία στην Lower Parts. 

Επίσης τον περασμένο Φεβρουάριο ανέβασαν και προσφέρουν μέσα από την σελίδα τους στο bandcamp δωρεάν κάποια beats που είχαν δημιουργήσει, ως Midnight Drive EP, αλλά και το μεμονωμένο Going Home. 




Παραπάνω μπορείτε να ακούσετε ξανά το guest mix των Tendts στον Paranoise Radio και παράλληλα να βλέπετε την tracklist του, ενώ μπορείτε να πατήστε download για να το κατεβάσετε στα 320 kbps.

Bass, Dubstep, Electronic, Step, Acoustic...

"Γεια χαρά! 
Είμαστε δύο αδέρφια ο Φώτης και ο Χρήστος απ' την Θεσσαλονίκη.

Γράφουμε και παίζουμε μουσική live σαν Tendts. Πριν ένα μήνα περίπου βγάλαμε το πρώτο μας ep σε μορφή βινυλίου -σύντομα και σε digital- στην Lower Parts. Τώρα ηχογραφούμε κομμάτια για το δεύτερο μας ep. 

Το μιξ-τέιπ που δώσαμε στον πάρανοιζ περιέχει κομμάτια από διάφορα είδη. Θα σας αρέσει. Τα λέμε!"

No comments: