Wednesday 3 October 2012

SΠΕΚΤRUM Electronic Showcase @Six Dogs


Ένα σπουδαίο event διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 7 Οκτωβρίου σε δύο χώρους του Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) στην Αθήνα με την συμμετοχή 19 καλλιτεχνών! 

Πρόκειται για το SΠΕΚΤRUM Electronic Showcase που παρουσιάζουν οι  Lower Parts. Η διοργάνωση ξεκινάει από τις 18.00 το απόγευμα και η πρόσβαση στον χώρο θα είναι ελεύθερη.

ION /// Ntlisten /// Big Fat Lips /// IMG_02 /// Homo /// No God Ritual 


Από την punk - jazz - jungle - dub των Barbaras Straight Son, τα abstract ηχοτoπία και live electronics των No God Ritual & Trashy Cord, στην downtempo electronica των ΝTlisten, Melorman & Talos. 

Τα groovy offbeats των Affect, Giganta & Tendts και το ατμοσφαιρικό breakbeat / jungle των Homo, DJ Booker & Βig Fat Lips, εναλλάσσεται με την minimal dub-techno των Ιon & IMG_02. 

Και οι δυο χώροι του six d.o.g.s μετατρέπονται σε σημείο συνάντησης εγχώριων ηλεκτρονικών σχημάτων / παραγωγών και μικρών ανεξάρτητων label, από τις 6 το απόγευμα ως αργά το βράδυ της Κυριακής.

Διαθέσιμο υλικό (cd's, vinyls, books) από lower parts, 33 Recordings, layer based human activities, Βreathe records, videos & visuals από Cynic Design & Εύα Παπαμαργαρίτη και ιδανικό κλείσιμο με τα dj sets των Dynamons & Φανταστικοί Ήχοι.

No comments: