Sunday 28 October 2012

Dose (NZ) this thursday in Athens!


Ένα σπουδαίο drum 'n' bass event θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Loop Bar.

Πρόκειται για το δεύτερο gig της νεοσύστατης ομάδας Enemies Of The State με πρώτο αυτό που έγινε στα μέσα Σεπτέμβρη με φιλοξενούμενο τον Gridlok. Τώρα άλλο ένα σπουδαίο όνομα της DnB σκηνής έρχεται στην χώρα μας για να παρουσιάσει ένα εκρηκτικό dj set.



Ο Nεοζηλανδός στην καταγωγή και κάτοικος Λονδίνου σήμερα DOSE θεωρείται τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της drum'n'bass και πως όχι άλλωστε, αφού μετράει ούτε λίγο ούτε πολύ 55 κυκλοφορίες

Οι περισσότερες μάλιστα από αυτές έχουν βγει σε μερικά από τα πιο αξιόλογα labels του χώρου, όπως Commercial Suicide, Citrus Recordings, SOM, M-Atome, Subtitles και άλλα...


Τον τελευταίο καιρό και μετά την ακόρεστη παραγωγική του έξαρση που δεν σταματά ποτέ από το 2007 και έπειτα, ο Chris Truman ή Dose όπως είναι γνωστός έχει πια υπογράψει αποκλειστικά με την SGN:LTD, εταιρεία μέλος της σπουδαίας Shogun Audio, όπου κυκλοφόρησε και το πρόσφατο EP του. Κι αυτό καθώς ο γνωστός DJ Friction, ιδιοκτήτης της SGN:LTD αντιλήφθηκε ότι ο Dose είναι από τα καλύτερα ονόματα της drum 'n' bass.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Dose έχει κάνει tour σε Αυστραλία, Αμερική και Ευρώπη έχοντας εμφανιστεί σε μεγάλα festivals ή venues, όπως για παράδειγμα στο Fabric ή το Cable στο Λονδίνο. Κομμάτια του παίζονται από πολλούς dj's της σκηνής όπως Noisia, Pendulum, Andy C, Friction κλπ.

Πέρα από τον Dose την Πέμπτη στο Loop Bar θα παίξουν οι Disphonia, Abend, Kredo, Duckem. H είσοδος θα είναι ελεύθερη και ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 23.00. be there!

No comments: