Monday 29 October 2012

Circo Inverso - Being Stuck on Earth makes me Angry LP


Είναι φορές που ακούς μία νέα εγχώρια κυκλοφορία και χαίρεσαι γιατί συνειδητοποιείς ότι κάτι κινείται και εντός συνόρων, κι όχι απλά αυτό αλλά δημιουργεί και αξιόλογες μουσικές παραγωγές. 

Εδώ και λίγες μέρες βγήκε προς ελεύθερη κυκλοφορία και κατέβασμα το νέο εξαιρετικό προσωπικό album του Circo Inverso από την Αθήνα μέσω του νεοσύστατου label Discotocopilla που ίδρυσε ο ίδιος από κοινού με τον Brain D.

Το LP του Circo Inverso αποτελεί το πρώτο Discotocopilla release και πρόκειται για έναν εξαιρετικό δίσκο που εκπλήσσει και παρουσιάζει πολύ φρέσκο ήχο, όσο κι αν στην ουσία είναι beats που δούλευε ο Circo Inverso τα τελευταία δύο χρόνια.

Έχει τίτλο Being Stuck on Earth makes me Angry και αποτελείται από 15 κομμάτια.

Spacey synthlines, abstract beats & pitch down vocals μαζί με καμουφλαρισμένες ηχογραφήσεις πιο αναλογικών πηγών μοιράζονται σε 11 original tracks, 3 remixes από τους Red, Brain D, Thomey Bors και 1 instrumental.




O Circo Inverso για όσους δεν τον γνωρίζουν, έχει παρουσία εδώ και λίγα χρόνια στην μουσική σκηνή της Αθήνας ως dj και παραγωγός, ενώ πλέον βρίσκεται στο Λονδίνο.

Έχει βρεθεί στο πλευρό γνωστών ξένων καλλιτεχνών σε διάφορες βραδιές στην Ελλάδα, όπως Goth-Trad, Digital Mystikz, dj Krush, Mensah, Lazersword, Mosca, Free the Robots και άλλους.

Το mastering του Being Stuck on Earth makes me Angry LP έχει γίνει στο Funky Garden Studio και του artwork έχει επιμεληθεί ο Red. 

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το album preview μέσα σε 7 λεπτά ενώ το βρίσκετε εδώ διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα. enjoy it!





No comments: