Thursday 11 October 2012

DJ Tzinas - Rain Drop (deadly warrior) EP

H Cast-A-Blast επέστρεψε δυναμικά και είναι στα καλύτερά της με το επερχόμενο πολυεθνικό release του παραγωγού από την Αθήνα DJ Tzinas και τις χαρακτηριστικές φωνητικές ικανότητες του Bass Nacho στο κομμάτι Rain Drop (Deadly Warrior).

Το track είναι reggae με roots και dancehall στοιχεία, ενώ έχει μία πολύ fresh αισθητική για να ηχεί σαν κάτι καινούριο στα αυτιά μας. Κυκλοφορεί από χθες 10 Οκτωβρίου 2012 σε ένα EP όπου υπάρχουν τέσσερα ακόμη πολύ ενδιαφέροντα remixes να ακολουθούν, ραφιναρισμένα από ξεχωριστούς, δεινούς underground παραγωγούς της Ευρώπης, γνωστούς στους reggae κύκλους.



Αρχικά έχουμε το remix που κάνει ο δημοφιλής Max Rubadub από την Ελβετία, που παρουσιάζει το track με μια πιο digital υφή και dub/roots stepper στυλ, το οποίο ίσως είναι το καλύτερο από τα υπόλοιπα remixes. 

Ακολουθεί η εκδοχή του Red Green Wood Soundsystem από την χώρα μας σε καθαρή roots reggae, ενώ έπεται η προσπάθεια του Γερμανού Jazz K. Lippa από την Δρέσδη που κάνει το κομμάτι περισσότερο μπασάτο και σαφώς πιο γρήγορο. To EP κλείνει με τους Dirty Dubsters από το Δουβλίνο οι οποίοι επιχειρούν μία άκρως ενδιαφέρουσα drum 'n' bass προσέγγιση στο κομμάτι.

No comments: