Tuesday 8 December 2009

Talkin' with dj Vadim στα ηχεία σας!

Την προηγούμενη Παρασκευή βρεθήκαμε στο Block33 για να ακούσουμε για πρώτη φορα Dj Vadim Full live band σε ένα από τα πιο δυνατά live του Δεκέμβρη! O Paranoise ήταν εκεί και κατάφερε να μιλήσει από κοντά με τον Mr.Vadim, να τον γνωρίσει και να σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Στα τριανταπέντε λεπτά (20 ωφέλιμα xexe) που μιλήσαμε με τον Dj Vadim είδαμε έναν άνθρωπο που πέρα από τις μουσικές του ανησυχίες τον απασχολεί το τι γίνεται στον κόσμο που ζει...

Μετά από κάποιες δυσκολίες με το recorder τα πράγματα ηρέμησαν και αφού καθίσαμε στο bar του Block η κουβέντα άρχισε να προχωράει. Το άγχος έφυγε και φυσικά οι ερωτήσεις ξέφυγαν από τα σκονάκια που είχαμε ετοιμάσει. Μιλώντας με τον Vadim είδαμε έναν καλλιτέχνη που παρά τα 14 χρονια παραουσίας στην μουσική βιομηχανία μοιάζει σαν να ξεκίνησε τώρα, γεμάτος όρεξη για νέα πράγματα, μιας και η έμπνευση του για δημιουργία δεν έχει στεγνώσει. Ο Vadim μίλησε σκληρά για την κοινωνία που ζούμε λέγοντας χαρακτηστικά "η ζωή είναι σκατά"! Στα λόγια του νιώσαμε ότι πρόκειται για έναν σκεπτόμενο άνθρωπο με ρεαλιστικές απόψεις σε θέματα όπως η μουσική, η δουλειά, η διασκέδαση, το downloading, ο άνθρωπος.

Είπε ότι στην μουσική του ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να του αρέσει, χαρακτήρισε τον ήχο της τελευταίας του κυκλοφορίας ''..sound of the future..", ενώ μας ενημέρωσε ότι έρχεται νέα κυκλοφορία από το σχήμα του Electrik μέσα στον επόμενο χρόνο. Ακόμη μίλησε για την μπάντα του και τα σχέδια του για το μέλλον, που δεν είναι άλλα εκτός από περισσότερα tour και περισσότερες παραγωγές, ενώ η συνέτευξη έληξε με την κουβέντα ''Always more!".

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και εσείς την συζήτηση μας με τον Vadim στο πρώτο ηχογραφημένο interview του Paranoise Web Radio.

Talking with Dj Vadim by Paranoise

2 comments:

Harry said...

haha. athlia ta egglezika sou re chris!

maria said...

kala ta leei o mpagasas!
kai katharos hxos super