Wednesday 2 December 2009

2new releases: The Cinematics & Devendra Banhart

Ένα μεγάλο γειά από εμένα που εχουμε να τα πουμε καιρο οποτε... θα μπω κατευθειαν στο θέμα! Εχουμε φθάσει Δεκέμβριο και έχουμε σίγουρα αρκετά albums να αναφέρουμε!

Μια πολύ δυνατή band, The Cinematics, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009 το ολοκαίνουριο album Love and Terror και σας υπόσχομαι πως θα ταράξει τα νερά! Οι Cinematics λοιπόν, μια μπάντα από το Dingwall της Σκωτίας, με δυνατούς εναλλακτικούς ήχους, άλλοτε με πιο indie χαρακτήρα ενώ άλλες φορές σκοτεινιάζουν απότομα, έρχονται με το δεύτερό τους album, Love and Terror, το oποίο περιέχει 10 κομματάρες που θα ακούσουν οι περισσότεροι και θα μισήσουν οι λιγότεροι! Ένα album που θα λατρέψουν πιο πολύ οι φανατικοί fans των Editors, κυρίως με τα κομμάτια New Mexico και Love and Terror που τα σπάνε πραγματικά!

1.All these things
2.She Talks To The Trees
3.New Mexico
4.Love And Terror
5.Lips Taste Like Tears
6.Wish (When The Banks Collapse)
7.Hospital Bills
8.Moving To Berlin
9.You Can Dance
10.Hard For Young Lovers

O Deventda Banhart, ένας Αμερικάνος τραγουδοποιός που γράφει από το 2002 μουσικές, τον χαρακτηρίζει ένας χίπικος τρόπος ζωής και αντίληψης της μουσικής, φέρνει τώρα το 2οο9 τον έκτο δίσκο του που ονομάζεται What we Will Be! Ο Devandra κατάφερε να συνδιάσει σε αυτόν τον δίσκο διαφορα "παλιομοδίτικα" μουσικά είδη μέσα από το χίπικο -όπως είπαμε- μάτι του. Βrazilian tropicalia, glam rock, lounge jazz,' 60's folk & rock psychedelia ακούμε σε αυτά τα 14 τραγούδια του!

01 - Can't Help But Smiling
02 - Angelika
03 - Baby
04 - Goin' Back
05 - First Song For B
06 - Last Song For B
07 - Chin Chin & Muck Muck
08 - 16th & Valencia Roxy Music
09 - Rats
10 - Maria Lionza
11 - Brindo
12 - Meet Me At Lookout Point
13 - Walilamdzi
14 - Foolin'

No comments: