Sunday 13 December 2009

Thessaloniki Hip Hop Festival 2009

Η Θεσσαλονίκη έχει την χαρά να φιλοξενεί 3-4 festivals τον χρόνο που έχουν γίνει θεσμοί πια και τα οποία δίνουν ζωή στην πόλη, αλλά και την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, όχι μόνο μουσικούς, να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε ευρύ κοινό πέρνοντας ώθηση για την συνέχεια της πορείας τους. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το Thessaloniki Hip Hop Festival που φέτος διεξάγεται για 7η συνεχόμενη χρονιά υπό την διοργάνωση φυσικά της υπερδραστήριας ομάδας των Zoltan Tribe! Έτσι, την προσεχή Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ο πολυχώρος του Βlock33 θα φιλοξενήσει ένα γεμάτο 2ήμερο στην καλύτερη έκδοση ever του ΤΗΗF.

Στο κομμάτι της μουσικής, ξεχωρίζει φέτος αναμφίβολα η παρουσία του θρυλικού νεοϋορκέζου Αfu-Ra με την 15ετή πορεία του στο hiphop, η έλευση του τεράστιου beatboxer Κilla Kela από την Αγγλία με full live band, καθώς και οι επίσης Άγγλοι Foreign Beggars που θα παρουσιάσουν τον καινούριο τους δίσκο. Πλαισιωμένοι από πάρα πολλούς Έλληνες hiphopers, Τaki Tsan, Psychodrama07, MC Yinka, 4012 Beats, Ανάφλεξη, Σκοτεινή Πλευρά, Ladose, Αδέσποτο, Εισβολέας κ.ά. το διήμερο 18-19/12 αναμένεται φωτιά!

Φέτος πέρα από τα ελληνικά και ξένα ονόματα που θα εμφανιστούν live στο stage του Block33, το ΤHHF 2009 συγκεντρώνει επίσης τα βλέμματα λόγω των πολλών παράπλευρων δραστηριοτήτων που μπορεί ο επισκέπτης να τις παρακολουθήσει ή να πάρει μέρος σε αυτές. Θα υπάρχει και πάλι το MC Battle, στο οποίο θα αναμετρηθούν 8 mc's, ενώ για πρώτη φορά διεξάγεται το DJ Battle, όπου στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Γερμανός DJ Unkut και οι Έλληνες Dj the Boy και Sparky T. Θα υπάρχουν workshops, όπως το Producers Workshop όπου θα παρουσιαστούν τα μυστικά του producing και του beatmaking, αλλά και προβολές ταινιών σχετικές φυσικά με το hiphop. Εννοείται πως από ένα Ηip Hop Festival δεν θα μπορούσε να λείψει το graffiti, και έτσι το crew των Yakuza και ο Ser θα δώσουν πολύ χρώμα στο Βlock33!

Εισητήρια για το Thessaloniki Hip Hop Festival 2009 μπορείτε να βρείτε στo Metropolis και στο internet πατώντας εδώ σε αρκετά προσιτές τιμές, ενώ κάνοντας click μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε το ΤΗΗF 2009 Official Mixtape, προκειμένου να πάρετε ένα δείγμα του τι θα ακούσετε στο Fest! Ο Paranoise Radio έχει την χαρά να στηρίζει το ΤΗΗF όντας χορηγός επικοινωνίας και σας καλεί να απολαύσετε κι εσείς την μαζική hip hop εμπειρία του προσεχές 2ημέρου!

1 comment:

Archimides said...

yeah!
oi zoltans anevasan kai to mixtape tou thhf 2009, http://rs343cg.rapidshare.com/files/319065056/THHF_OFFICIAL_MIXTAPE_2009.zip