Saturday 5 December 2009

Ο Antal Heitlager αύριο βράδυ Spitimou!

Ο Antal Heitlager επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη και στις 6 Δεκεμβρίου στο bar Sp!timou (Leontos Sofou 26, 1st floor) θα παρουσιάσει ένα dj set το οποίο θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδωθεί live από τον Paranoise Radio!

O Antal Heitlager είναι συνιδρυτής της περίφημης Ολλανδικής δισκογραφικής εταιρείας Rush Hour, η οποία ξεκίνησε ως δισκοπωλείο και έχει καταφέρει σήμερα να θεωρείται ως μια από τις πρωτοπόρες και ποιοτικές εταιρείες στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο. Όντας συλλέκτης βινυλίων και επηρρεασμένος από την soul και rock, αλλά και την house μουσική σκηνή του Chicago και του Detroit, ο Antal ξεκίνησε το djing το 1993 και είναι πλέον ένας από τους πιο ταλαντούχους Ολλανδούς jockeys. Είναι επίσης resident dj στις βραδιές των Kindred Spirits οι οποίες ξεκίνησαν το 1998 με την ονομασία Paradisco3000 στο Paradiso club στο Amsterdam και από τις οποίες έχουν περάσει πολύ ενδιαφέροντα dj sets με διαφορετικά styles μουσικής.

Μαζί με τον Antal την Kυριακή το βράδυ θα παίξουν live οι The Shooz, ενώ το warm up set θα γίνει απο τον Elias Playground record store. Όσοι πιστοί προσέλθετε, αλλιώς συντονιστείτε στον Paranoise από τις 21:00...

No comments: