Monday 30 November 2009

DJ Vadim full live band στο Block 33! Opening act: Fulleffekt Dj's

Θεωρώ περιττό να αρχίσω να πλέκω το εγκώμιο του κυριου Vadim μιας και ο ρωσικης καταγωγής παραγωγος και dj έχει καταξιωθεί στην hip-hop electronica κοινότητα με την παρουσία του τα τελευταία 14 χρονια! Με πρώτη κυκλοφορία τον Απρίλιο του 1995 ο Dj Vadim, με τις αντικειμενικά πρωτοποριακές πaραγωγές του, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο γράφοντας μουσικές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όχι μονο του αμιγώς hip hop κοινού αλλά και των φίλων της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα. Η λίστα τον ονομάτων που έχει συνεργαστεί είναι μεγάλη. Ονόματα όπως DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy,Super furry animals είναι μερικά από αυτά που έχουν συνεργαστεί με τον Vadim αυτά τα χρονια, ενώ έχει κάνει πολλά remixes σε καλλιτέχνες όπως οι Cure, Alice Russel, Paul Weller, Prince, CL Smooth.

Ο Vadim αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, ενώ στο tour του συμπεριλαμβάνονται τρεις εμφανίσεις στην χώρα μας σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Ο Vadim θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη την παρασκευή 4/12 στο Block 33 FULL LIVE BAND! Και μάλιστα στην πολύ λογική τιμή τον 15eu(προπώληση).

Παρέα με τον Vadim θα είναι οι FulleffektΤeam από Aθήνα και Θεσσαλονίκη( με τον Paranoiser Dj Booker) στα decs. H FullEffekt Team ως το πιο κατάλληλο opening act θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα με hiphop tunes μέχρι να έρθει on stage o Vadim, και η βραδιά αναμένεται άκρως δυνατή, άκρως γκρουβάτη και φυσικά άκρως hip hop!

Ο Paranoise ως χορηγός επικοινωνίας θα βρίσκεται εκεί και καλεί τους ακροατές του την Παρασκευή 4/12 στο Block 33 στο πολυαναμενώμενο live του Δεκέμβρη.

Infos: Dj VAdim Full Live Band / support act: Fulleffekt Dj's
Where: Block33
When: 4/12
Presale: 15eu/On Door:20eu
Doors Open: 21:00

No comments: