Monday 5 October 2009

ZO.ZICK A Night Of Bass Music!!

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο Paranoise πάει Zenit. Why's that?
Αρχίζουν τα ΖΟ.ΖΙCK Nights στο Ζenit, υπό την επιμέλεια Slipdress (a.k.a. Alex Tsiridis) σε ένα διαφορετικό μουσικό στυλ,αυτές οι βράδιες θα γίνονται συχνά πυκνά κάποιες Τετάρτες στο Ζenit. O sick σκοπός του ZO.ZICK είναι να εισάγει μία διαφορετική νότα στη μουσική που έχουμε συνηθίσει να ακούγεται τον τελευταίο καιρό, και επικεντρώνεται στην Bass Music. Dubstep, UK Funky, Wonkey και GlithHop θα είναι κατά κύριο λόγο τα ακούσματα αυτής της θεματικής βραδιάς στο Zenit η οποία θα φιλοξενήσει πολλούς καλλιτέχνες, και από το εξωτερικό που σιγά σιγά θα αρχίσουν να επισκέπτονται την Θεσ/νικη. Η αρχή γίνεται αυτήν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και έχουμε την χαρά να συμμετέχουμε και εμείς σ' αυτή την βραδιά oF Bass Music, καθώς δύο dJ'S του σταθμού θα εμφανιστούν την Τετάρτη πριν τον Slipdress. Βass for all this Wednesday!

Και ετοιμαστείτε και για την επόμενη Τετάρτη 15/10 που σκάει στο ZO.ZICK η Cooly G. κατευθείαν από την Hyperdub του Kode9!!!

2 comments:

Inta said...

γαμώ που βλέπω τέτοιου είδους references θεσσαλονίκη!

new grime/uk funky/bass music μαμεί και δέρνει πλέον.

respect για cooly g(γαμώτο είναι mid week δεν γίνεται να ανέβω θεσσαλονίκη),
& yo yo yo from athens:

for those into the funky/bass/house/techno tip

http://soundcloud.com/intarunner/boogie-kunk-mix

επίσης Breakage & SP:MC bass assault on 17th: http://www.facebook.com/event.php?eid=168302361270&ref=mf

και ενημερώνω Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο some really important DJs/producers/MCs coming over on a pure UK Bass tip στην πόλη.

Την προηγούμενη Παρασκευή πάντως Black Athena έφεραν Alexander Nut(EGLO Recs/Rinse), Fatima & Floating Points.. sick night, sick soundsystem

keep it up peeps! let's hook up too

PARANOISE said...

;-)
cheers file!