Wednesday 7 October 2009

20KW Massive Drum'n'Bass + Dubstep

Το πρώτο Massive Drum'n'Bass + Dubstep event της χρονιάς είναι πλέον γεγονός! Tην Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο Block33 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ηχοσυστήματα στα Βαλκάνια κατευθείαν από την γειτονική Βουλγαρία και την Clear Sound Company, 20 Kw ήχος για τα αυτιά σας και μόνο! Το συγκεκριμένο ηχοσύστημα έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από την εν λόγω εταιρεία με τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας, ενώ φιλοξενήθηκε σε αρκετά φεστιβάλ στα Βαλκάνια. Ένα από αυτά ήταν το καλοκαιρινό Open Air Drum'n'Bass festival των Βούλγαρων της HMSU, αλλά και το φεστιβάλ του MTV. Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε αυτόν τον κρυστάλλινο ήχο πριν τρεις μήνες περίπου στο Οpen Air Drum 'n' Bass Festival και πραγματικά μείναμε εκστασιασμένοι μπροστά στην επιβλητικότητα και τη δύναμη του ασυγκράτητου αυτού ηχοσυστήματος!

Όσον αφορά τις μουσικές της βραδιάς τώρα, φυσικά θα ακούσουμε DnB + Dubstep και μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα σε αυτήν την σκηνή στην Ελλάδα. Τη βραδιά θα ανοίξουν στις 23.00 περίπου με dubstep οι Paranoisers Loki & Paul, με την συνέχεια να ανήκει στον Nuff και στον CRSpace, δύο μέλη της Pony Licks. Η Pony Licks για όσους δεν γνωρίζουν δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στην dubstep, και όχι μόνο, έχοντας διοργανώσει πολλά events και συμμετέχοντας σε ακόμη περισσότερα τον τελευταίο καιρό. Από κει και πέρα οι Funxion Crew θα αναλάβουν να μας εκτοξέυσουν με 3 set D'n'B. Disphonia, Harris και AbendvsNumark είναι αυτοί που θα ανέβουν από Athens για το event, το οποίο σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό! Oι Funxion για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, είναι από τους πρωτεργάτες της dnb στην χώρα μας και μετρούνε πολλές συνεργασίες αλλά και πολλές εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ελπίζουμε να συνεχίσουν να γίνονται ανάλογα events στην πόλη μας, ενώ ένα μπράβο αξίζει και στους διοργανωτές Zoltan Tribe, που πήραν αυτήν την πρωτοβουλία. Huge up! O Paranoise, σαν χορηγός επικοινωνίας, θα είναι εκεί γι αυτό το ραντεβού την Παρασκευή στον όμορφο χώρο του Block 33 με είδοδο 5 ευρώ και πολύ πολύ Βass!!! _be_there_

1 comment:

Archimides said...

ω ρε μανα...ρίσκο!
θα μου τρυπήσουν τον εγκέφαλο πάλι...