Wednesday 21 October 2009

Brennan Green from NY tomorrow @Sp!timou!

Αύριο Πέμπτη 22/10 σκάει μύτη στο SP!TIMOU.innercitygroove ο Brennan Green κατευθείαν από New York! O Brennan μετρά ήδη 10+ χρόνια παρουσίας στην Dance σκηνή, ενώ δισκογραφικά κυκλοφορεί πολύ πετυχημένα ep's από το 2001 με παρουσία σε δισκογραφικές όπως Modal Music, Bear Funk, την Balihu του Daniel Wang, και φυσικά στην δική του δισκογραφική Chinatown Records, η οποία έχει κυκλοφορίες από καλλιτέχνες σαν τους 40 Thieves, Studio και Runaway. Στην προσωπική του δισκογραφία έχει κυκλοφορήσει ήδη 12 ep's και έχει δημιουργήσει remixes για κομμάτια καλλιτεχνών όπως Liquid Liquid, James Chance, Luke Solomon, Lindstrom, Studio, Wax Poetic και Lopazz.

Η ιστορία του Brennan Green άρχισε όταν ανέλαβε τα πρώτα parties στο Flamingo της Νέας Υόρκης την περίοδο 1999-2001 με την επωνυμία Junky Blues. Στη συνέχεια πάει στο APT την περίοδο 2001-2004 και αρχίζει μία άλλη σειρά από events με το όνομα Pop Your Funk όπου συνεχίζει να γκρουβάρει το κοινό της Νέας Υόρκης. Να πούμε οτι αυτά τα πάρτυ στο APT συνεχίζονται μέχρι και σήμερα ενώ έχουν φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της dance σκηνής, όπως Tony Humphries και Τodd Terry.

Από κει και πέρα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί σε πολλά από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου! Ο Green αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε tour και μετά την Πέμπτη στο SP!TIMOU κατευθύνεται προς το Fabric του Λονδίνου το ερχόμενο Σάββατο. Στα sets του θα ακούσετε πολλά και διάφορα είδη. Disco, house, leftfield μέχρι και rock. Tην Πέμπτη λοιπόν ραντεβού για ένα all night disco party στο Sp!timou.innercitygroove (Λ.Σοφού 26) με warm up από Μa.ri.cha και Aino!

Για όσους δεν μπορέσουν να έρθουν και ψήνονται να ακούσουν Brennan Green, συντονιστείτε στον Paranoise καθώς γύρω στις 00.00 θα αρχίσει το live streaming από το SP!TIMOU με Brennan Green on the decks!!! Eίσοδος ελεύθερη.

No comments: