Wednesday 21 October 2009

Hieroglyphic Being's promo set this Friday at 22.00!

Ο Hieroglyphic Being, γνωστός και ως Jamal Moss, είναι ένας Αμερικάνος sound artist/composer από το Chicago. Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, όπως Sony Europe - Axis/6277- Ghostly/Spectral - Creme - PlayHouse/Klang Elektronik and Mathematics Recordings, ενώ ως ιδρυτικό μέλος των Dirty Criminals (International Deejay Gigolo Records), ο Jamal Moss δεν άργησε να γίνει κομμάτι της techno/house σκηνής του Chicago ως παραγωγός και promoter.

Tα πρώτα του βήματα ξεκίνησαν με την συμμετόχη του στα Liquid Love parties στο Powerplant του Chicago. Τα Liquid Sex parties που ακολούθησαν φιλοξένησαν τους μεγαλύτερους Djs της house, όπως τον Steve Poindexter. Το βιογραφικό του Η.Β. εμπλουτίζεται παραπέρα το 1993 που πλέον γίνεται host Dj του WNUR'S 89.3 όπου θα παραμείνει μέχρι το 1996. Κάτω απο την προστασία του Αdonis ως μέντορα, ο H.B. δημιουργεί μουσική πειραματική αλλά όχι και δυσνόητη. Ο ήχος του μπορεί να σε παραξενέψει στην αρχη αλλά δεν αργείς καθως οι ήχοι κυλούν να μπεις στον ρυθμό του.

Ο
Hieroglyphic Being αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε tour στην Ευρώπη και θα βρίσκεται για μια βραδιά στην Θεσσαλονίκη στις 30/10 στο Block33. Support στην στο live act (θα δουμε πολλά drummachines on stage) του Η.Β. θα κάνει ο Έλληνας DimDj ο οποίος κινείται και αυτος house/techno ρυθμους ενω όπως μπορείτε δείτε στο space του έχει αρκετές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του.

Ο Paranoise Radio προσκαλεί τους ακροατές του στις 30/10 στο Βlock33 σε μια deep/χορευτική νύχτα παρέα με τους Hieroglyphic Being και DimDJ.

Μέχρι τότε συντονιστίτε στον Paranoise Radio την Παρασκευή 23/10 στις 22.00 για να ακούσετε το promo set του Η.Β. για
την επερχόμενη εμφάνισή του στην πόλη μας! C u @ the Block!

Ιnfo:

Where: Block33
When: 30/10
Entrance: 12e

Doors open: 23:00

No comments: