Tuesday 13 October 2009

Zo.Zick vol.2 with Cooly G!

Η Merissa Campbell, κοινώς γνωστή ως Cooly G, αποτελεί μία από τις τελευταίες προσθήκες στην ιστορική πλέον Hyperdub του Kode9 (φέτος έκλεισε 5 χρόνια ζωής), που έχει αναδείξει πολλούς καλλιτέχνες κατά καιρούς και επηρέασε την Dubstep κατά την άποψη μου όσο κανένα άλλο label.

H Cooly G κατάγεται από το Brixton του νότιου Λονδίνου και ''έμπλεξε'' από πολύ μικρή ηλικία με τα decks καθώς ο πατέρας της είχε ένα studio, ενώ από τα 19 της ήδη δίδασκε μουσική τεχνολογία. Στο παρελθόν ήταν ΜC και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο(!), ενώ γενικά έχει συμμετάσχει σε διάφορα projects. To πρώτο της ep Narst/Love Dub κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον ξένο τύπο. Η ίδια χαρακτηρίζει τον ήχο της ως deep house tribal dubstep vibe και κομμάτια της όπως το Love Dub και το Dis Boy Pt 4 έχουν παιχτεί από dJ'S διάφορων ειδών σε όλο τον κόσμο παρ'όλο που η ίδια εντάσσεται στην UK Funky μουσική σκηνή.

Ραντεβού λοιπόν αυτήν την Πέμπτη, στο Zenit στο ZO.ZICK vol 2 με Cooly G και Slipdress σε μία βραδιά με άρωμα Λονδίνου και χορό μέχρι το πρωί! Η είσοδος είναι 5ευρώ, αλλά μέχρι τις 12.00 είναι δωρεάν. cheers!

3 comments:

Inta said...

Cooly G is sick

kalh epityxia! :D

gutted said...

geia sas paida : ) den eixa idea gia tin yparxi sas - ta leme sto party!

PARANOISE said...

cheers guyz ;-)
xairomaste na vlepoume nea atoma!