Wednesday 17 June 2009

Το PPParty το Σάββατο 20/6 αρχίζει στις 8!

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα αρχίζει το PPParty! στα γρασίδια Φιλοσοφικής στην Θεσσαλονίκη υπό την διοργάνωση της Pateras Productions. Σε αυτό το κάλεσμα συμμετέχουν πολλοί φίλοι των διοργανωτών, μπάντες, ραδιόφωνα, dj's, ανάμεσά τους και ο Paranoise που δεν θα αρνιόταν με τίποτα μία φιλική πρόταση σαν αυτή. Συγκεκριμένα θα παίξουν ακουστικό live οι εξής: Coin, Jane Doe, Baron Anastis, Van Hustler, ενώ οι μισοί Puppies που ήταν προγραμματισμένο να παίξουν, δεν θα μπορέσουνε τελικά, αν και θα το ήθελαν πολύ.

Ακόμη, θα παίξουν DJ Set οι Leaf, Nema καθώς και παραγωγοί 2 web radio της πόλης μας, από τον Paranoise και το Coo radio. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μεγάλη συνάντηση πολλών πολλών φίλων που παίρνουν μέρος δυναμικά σε αυτό το event, ο καθένας με τον τρόπο του, για να στηρίξουν τον ανιδιοτελή πραγματικά σκοπό του PPParty! Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Καλούμε κι εμείς με την σειρά μας όλους εσάς που θα μείνετε σ' αυτήν εδώ την πόλη το σ/κ, να έρθετε στο ΑΠΘ να περάσουμε ένα τέλειο σαββατιάτικο απόγευμα και βράδυ μαζί, πίνοντας άφθονο αλκοόλ, beers n' cocktails, και χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης!! Το σκηνικό αρχίζει από νωρίς, 8 το απόγευμα στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ, και όποιος έρθει θα περάσει σίγουρα καλά!

Ραντεβού εκεί λοιπόν, για τους εναπομείναντες!

5 comments:

Archimides said...

arxisan kai ta spam sto blog mas!
An telika tsigkouneftw ta lefta gia tou 2manyDJs tha paw sigoura!

margasv said...

to esvhsa to spam.
na er8eis man sto PPParty! k meta pas k 2manydjs ;-) apo tis 8 arxizei. k ginetai gia kalo k ousiastiko skopo!

Anonymous said...

yeaaah / ARs-AP-

Anonymous said...

Eh apo oti vlepw to afhsaki kai sthn Pateras Productions sto party tha peksoyn 2 many Dj's!

Komple!

Anonymous said...

paizei na ginei ki allo ?