Friday 26 June 2009

Open Air Drum'n'Bass Summer Festival 2009!

Ένα από τα καλύτερα festival των Bαλκανίων διεξάγεται στην γειτονική Βουλγαρία στις 3-4-5 Ιουλίου. Η Hard Music and Sounds United, που είναι drum 'n' bass label από την Βουλγαρία με πλούσιο βιογραφικό τα δέκα χρόνια που δραστηριοποιείται έχοντας βγάλει δουλειές αρκετών dnb people από όλο τον κόσμο, διοργανώνει και φέτος το Οpen Air Drum'n'Bass Summer Festival!

40 συνεχόμενες ώρες μουσικής στα full με τα τέλεια ηχοσυστήματα που θα υπάρχουν, djs από Βουλγαρία, Αγγλία, Γερμανία, Καναδά, Ελλάδα, Ολλανδία, Σερβία, 10 χιλιόμετρα έξω από την Σόφια σε μια ωραία τοποθεσία στο χωριό Kutina, camping και πολλές μουσικές δραστηριότητες στον χώρο, εισητήριο 3ημέρου 15 ευρώ στην είσοδο, όλα προμηνύουν ένα άρτιο και ξεχωριστό φεστιβάλ!

H ΗMSU λέει ότι φέτος το Open Air Summer Festival θα είναι επικεντρωμένο σε techstep, jungle, jump up, technoid, dubstep, woblle, digital hardcore, breakcore, neurofunk, atmospheric κυρίως ήχους. Στο line up ξεχωρίζουν οι Taxman, Capital J, Audio, ενώ φυσικά συμμετέχουν και οι 7 Βούλγαροι που αποτελούν κιόλας την HMSU, και είναι οι Acidtrip, Konspirator, Mocks, Ogonek, Cooh, Targy, Exo. Όμως, μεγάλη συμμετοχή θα έχουν κι οι δικοί μας Funxion από την Αθήνα, με Disphonia, Abend b2b Numark, Kernelcoremode b2b Harris, Elephant Phoenix.

Mάλιστα οι Funxion βάζουν και λεωφορίο από Αθήνα για Σόφια, με στάση στην Θεσσαλονίκη. To bus ξεκινάει από το Καλλιμάρμαρο στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, Παρασκευή ξημερώματα επιβίβαση κι από Σαλόνικα και το απόγευμα κατευθείαν για το Open Air Drum'n'Bass Summer Festival 2009! Το φεστ αρχίζει στις 1800 την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής. Για πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή στο funxioncrew@gmail.com και paranoise.webradio@gmail.com!

No comments: