Saturday, 6 June 2009

June Airplay 2009!!

Μετά το έξαλλο πάρτυ του σταθμού πριν μία εβδομάδα στο Πείραμα επιστρέφουμε με αναναιωμένο airplay για τον μήνα Ιούνιο με επιλογές από διάφορα μουσικά ειδη. Kαι επειδή έσφιξαν και οι ζέστες επιστρέfουμε με πιο καλοκαιρινά τραγούδια..

M.I.A. - Paper Planes (DFA Remix) (XL Recordings)
Sarantis - Nitroglycerine (Terminal Dusk)
Shearwater - Rooks (Matador Records)
Rusko - Jahova (Sub Soldiers)
Dj Danger Mouse & Sparklhorse - Little Girl (Feat Julian Casablancas)
Matty G - Saddle Up (Argon)
Jel - Soft Money,Dry Bones (Anticon)
A Jazzsteppa - Jakin (Hotflush Recordings)
Eula - Fight Riff (Not On Label)
Kontext - To Empty Your Memory (Immerse Records)
The Others - Bazooka (Salacious Sound)
The Pharcyde - 4 Better Or 4 Worse (DJ Nu-Mark Remix) (Delicious Vinyl)
The SoundDefects - Ain't Right (Not On Label)
Bumcello - Death In Brest (Signature/Radio France)
Bo Marley - Fleisch (Jahtari)
Anthony and The Johnsons - Shake THat Devil (Secretly Canadian)
African Simbah & Rootah - Alternative Power (Jahtari)
Four Tet & Burial - Wolf Club and Moth (Boomkat)
Psyclowns - Voice In The Night feat Madclip (Not On Label)
Stateless - Prism 1 (Studio k7)

No comments: