Wednesday 10 June 2009

Μουσικοθεατρική παράσταση Ζί στο Πείραμα! Δείτε την δωρεάν ;-)

Ο Paranoise προσπαθώντας να είναι κοντά σε κάθε μορφή τέχνης, σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα ιδίως νέων ομάδων και ατόμων, εξασφάλισε για τους ακροατές του 10 μονές δωρεάν εισόδους στην εξαιρετική μουσικοθεατρική αναπαράσταση "Ζί"! Η παράσταση Ζί ανέβηκε στις 30 Μαΐου στον πολυχώρο Πείραμα, μία μέρα μετά το γεννέθλιο πάρτυ του σταθμού μας στον ίδιο χώρο. 11 νέοι ηθοποιοί και μουσικοί υπόσχονται μία πολύ ενδιαφέρουσα και ζωντανή παράσταση, ενώ όσοι το έχουν δει αυτές τις πρώτες εβδομάδες λένε τα καλύτερα για την σκηνοθεσία και την ηθοποιία του έργου!

Οι Parapraxis και οι Φίστρο Πίστρο παρουσιάζουν στο Πείραμα(Θεσσαλονίκη-Βαλαωρίτου 18, 7ος όροφος) τον τραγικό μύθο με πρωταγωνιστή τον Ζί. Σε κάποιο σημείο αναφέρουν: Σκοπός εξαρχής ήταν να ξεπερασθεί η αρχή της εξατομίκευσης και να συγχωνευθεί πρωτογενώς η ατομικότητα σε συλλογική μέθη, μέθη την οποία ο Γιώργος Φήταμ μετέτρεψε τελικά σε ονειρική μέθη.

Μένουν 3 παραστάσεις ακόμη για τέλος της σεζόν. Σας προτείνουμε να μην το χάσετε, ειδικά αν είστε θεατρόφιλοι! Πέμπτη 11 , Παρασκευή 12 και Παρασκευή 19 Ιουνίου και τέλος! Είσοδος 5 ευρώ και ώρα έναρξης 22.30.

Κερδίστε δωρεάν είσοδο ακούγοντας τις εκπομπές του Paranoise και στείλτε email στο contest@paranoiseradio.com με θέμα ζι/zi γράφοντας απλά το ονοματεπώνυμό σας την ώρα που θα ακούσετε τον paranoizer να σας καλεί να το κάνετε! Ο διαγωνισμός θα τρέχει από σήμερα μέχρι μεθαύριο Παρασκευή 12/6.

3 comments:

Anonymous said...

http://www.facebook.com/event.php?eid=88525378140&ref=mf

margasv said...

wraia h parastash guyz ;-)
einai kati diaforetiko, yparxei mia sxetikh amesothta, allwste oi h8opoioi 3eprovaloun anamesa apo tous 8eates.
k arketh mousikh paizetai sthn parastash, k kalh mousikh!

Anonymous said...

www.parapraxis.gr Τρομερή δουλειά!!!!