Monday 29 June 2009

και 3ο live οι James στη Θεσσαλονίκη!

Έχει γίνει χαμός μ' αυτούς τους James στην πόλη μας... Χωρίς προηγούμενο, τόσο για την πόλη όσο και για το συγκρότημα αυτό, η απίστευτη ζήτηση εισιτηρίων για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Ούτε στην Αθήνα, ούτε στο Λονδίνο 3 συνεχόμενες μέρες sold-out(θα γεμίσει και την 3η μέρα-στάνταρ!). Και απ' ότι θυμάμαι μόνο ο Χατζηγιάννης(ασχολίαστο) έχει κάνει 2πλή εμφάνιση sold out στο συγκεκριμένο μέρος.
Οι James και η Detox Promotions, λοιπόν, θέλοντας να ευχαριστήσου το κοινό για τα sold out των συναυλιών της 16ης και 17ης Ιουλίου στο Θέατρο Γης και καθώς η ζήτηση για ακόμα περισσότερα εισιτήρια από τους οπαδούς του συγκροτήματος είναι εντυπωσιακή, αποφάσισαν από κοινού να πραγματοποιηθεί:

Τρίτη συναυλία των James στον ίδιο χώρο στις 18 Ιουλίου, για την οποία θα πωλούνται εισιτήρια από την Πέμπτη 2 Ιουλίου στα καταστήματα Tickethouse Θεσσαλονίκης, Public Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Επίσης, από την ίδια ημέρα θα πωλούνται ηλεκτρονικά εισιτήρια στα www.i-ticket.gr, www.ticketquest.gr και στα καταστήματα ACS και Ελευθερουδάκης. Εισιτήρια: 40 Euros (προπώληση), 50 Euros την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία στο Θέατρο Γης
Πληροφορίες για το κοινό: 210 9625105 (καθημερινές 12.00 – 18.00).

Φλώροι-Φλώροι αλλά μήπως να πάω να τους δω τελικά?

4 comments:

Anonymous said...

Φλώροι

Anonymous said...

xysta tarxidia sou me gkasma...
poioi james..... ??

pavlos/alfapi said...

k ti 40 k 50 eu re file?
pou tadan ayta?
posa fraga tha vgaloun apth thes/nikh k mono?

Anonymous said...

Antallassontai 2 eisithria gia th sunaulia twn James gia 18/07 me 2 eisithria gia 16/07. Opoios endiaferetai as steilei sto:
venia7gr@yahoo.com