Tuesday 3 April 2012

2 new radio shows coming now on Paranoise!


Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε δύο νέες προσθήκες στο εβδομαδιαίο ζωντανό πρόγραμμα των εκπομπών στον Paranoise Radio!

Αρχικά, η δισκογραφική της Granny από την Θεσσαλονίκη θα έχει τον δικό της χώρο στον αέρα του σταθμού για ένα δίωρο κάθε Παρασκευή βράδυ 20.00 με 22.00 (gmt +02). Πρόκειται για μία από τις καλύτερες μουσικές κολλεκτίβες της πόλης τα τελευταία χρόνια, στο ρόστερ της οποίας συγκαταλέγονται οι Hana, Eventless Plot, Goodluck mr.Gorsky, Invertz, Ton, Free Piece of Tape.

Ήδη, η ανεπίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, και πλέον οι παραγωγοί της Granny Records θα εναλλάσσονται ανά βδομάδα στον Paranoise.

Έπειτα, από αυτήν την Κυριακή έχουμε μία σπουδαία επανεμφάνιση ενός γνώριμου paranoiser από την Θεσσαλονίκη στον αέρα του σταθμού. Ο λόγος για έναν από τους σταθερά καλύτερους DJ's της πόλης όλα αυτά τα χρόνια, συλλέκτης βινυλίων με παρουσία σε πολλά parties και events, o Somethink!

Ανά δύο βδομάδες, ημέρα Κυριακή 22.00 με 00.00 το βράδυ ο Somethink θα μας χαρίζει πολύ ενδιαφέρουσες πτυχές της ηλεκτρονικής μουσικής του χθες και του σήμερα. stay tuned!


No comments: