Tuesday 26 February 2013

Rotation carnival special on friday 1/3


Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013 το Rotation επιστρέφει για ένα μοναδικό «καρναβαλικό» πάρτυ, πιστό στην περίοδο που διανύουμε, αυτήν τη φορά και στους δύο μουσικούς χώρους του Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) στην Αθήνα. 

Πιο συγκεκριμένα στο gig space την μουσική επιμέλεια θα αναλάβει ένα all-stars lineup για όλο το βράδυ ενώ στο bar τo mood θα είναι αυστηρά αποκριάτικο με ό,τι καλύτερο σε εορταστικό disco / boogie με την βασική μάλιστα διευκρίνηση ότι όλα τα sets θα είναι vinyl only.

Όπως πάντα το Rotation παραμένει πιστό στην λογική της ελεύθερης εισόδου και στην παράλληλη μουσική κατάθεση γούστου αυτή την φορά εκ των 16 από τους 20 συμμετέχοντες στο project, με την προσθήκη μάλιστα και δύο μη ανακοινώσιμων ακόμη special guests. 

Με αυτό κατά νου τα lineups και των δύο χώρων ανακοινώνονται την ίδια μέρα με τοιχοκόλληση απευθείας στο venue – έχοντας όμως προεπιλεγεί προσεκτικά με τέτοιο τρόπο ώστε να παράσχουν δύο συμβιοτικά rooms - dancefloors. 

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην καρναβαλική χροιά της βραδιάς, έτσι όλοι οι συμμετέχοντες (από τους djs μέχρι τους dancers) καλούνται να χρωματίσουν αυτή με τις πρωτότυπες επιλογές τους - με το θέμα μάλιστα (Cult Characters από τον χώρο της μουσικής, του σινεμά και της τηλεόρασης) να είναι πολλά υποσχόμενο.

1 comment:

Anonymous said...

Cheers Paranoiserz