Saturday 2 February 2013

MRBiGK is this week's guest dj!


Σήμερα φιλοξενούμε στα πλαίσια του εβδομαδιαίου Guest DJ Section τον Έλληνα dj και παραγωγό MrBigk, και το αποκλειστικό mix που ετοίμασε για τον Paranoise Radio και τους ακροατές του!

Ο ΜrBigk γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα ως dj. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του "Chania Street Party Crew" (Moving Crissis Soundsystem), διοργανώνοντας πολλά street parties στους δρόμους της πόλης καθώς και σε διάφορους άλλους χώρους από το 2008. Το 2009 εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον χανιώτικο Κρήτη fm101,5. 




Η ανάγκη του για parties και djing μεταφέρθηκε και στο Ηράκλειο Κρήτης όπου έμεινε τα τελευταία χρόνια. Εκεί μαζί με τον DJ Tzinas δημιούργησε το Redgreen Wood Soundsystem, με την οποία έχουνε τρεις κυκλοφορίες: στην Booty Fruit (UK), στην Dirty Dubster Digital (IE) και στην Cast-A-Blast, όλες μέσα στο 2012. 

Τον τελευταίο καιρό δουλεύει με τον DJ Tzinas την επόμενη κυκλοφορία γα την RGW Soundsystem και διάφορα δικά του mashups και παραγωγές... 

Το mixtape του MrBigk για τον Paranoise Radio κινείται σε Reggae / Dancehall ρυθμούς και περιέχει καινούριες κυρίως κυκλοφορίες από αγαπημένους του djs, producers όπως ο Blend Mishkin, ο dj Τzinas, o Dreadsquad, o Max RubaDub και πολλοί άλλοι!

click here to download this mix for free!

Συνδεθείτε απόψε το βράδυ στις 21.00 (gmt +02) για να το ακούσετε σε πρώτη μετάδοση! Αύριο θα ανέβει και στο mixcloud του Paranoise μαζί με tracklist αλλά και link για δωρεάν κατέβασμα. stay tuned!


No comments: