Tuesday 26 February 2013

Let the Xanthi Techno 2/3 στα Προκάτ


Tο Σάββατο 2/3 η ομάδα Standby διοργανώνει ένα ακόμα event στο γνωστό σημείο των πανεπιστημίων της Ξάνθης, στο φουαγιέ των Προκάτ, φιλοξενώντας τους Self Node που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ξάνθη παρέα με ένα δυναμικό line up για μία ηλεκτρονική βραδιά σε ρυθμους techno.

H Standby είναι μια ανεξάρτη ομάδα που έχει έδρα την Ξάνθη και δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρο στην διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων με ένα αρκετά μεγάλο μουσικό έυρος. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς μουσικούς παραγωγούς και Djs όπως Disphonia, DJ Booker, Kosmas E, αλλά και με παρόμοιες ομάδες από άλλες πόλεις όπως Paranoise Radio, Mutant Conspiracy και Burning City.

Προχωρόντας ένα βήμα μπροστά  και σε συνεργασία με τον Paranoise Radio παρουσιάζουν ένα μοναδικό live act ηλεκτρονικής μουσικής με το δίδυμο Self Node που τον τελευταία έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Λίγα λόγια για το line up :

Self Node Live
Οι Self Node αποτελούν το project του Δάκη Tρέντου και Δημήτρη Ασβεστά. Ζουν και εργάζονται στην Θεσσαλονίκη και με την παρθενική τους εμφάνιση τον προηγούμενο μήνα καθιέρωσαν την παρουσία τους στην πόλη της Θεσσαλόνικης. Ανάγουν τον ήχο σε ακαδημαϊκό επιπέδο ενώ με ένα καθαρά αναλογικό ήχο αποτελούν μια ''ωμή''  γεννήτρια ρυθμού και έντασης. Με set up που αποτελείται απο modulars, drum machines, analog synths και άλλα πολλά πρόκειται να παρουσιάσουν ενα set που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του για αρκετό καιρό.

Jacquez
Ο Jacquez ζει στην Ξάνθη με πολλές συμμετόχες σε αρκετά events τα τελευταία χρόνια. Με underground αισθητική τον έχουμε ακούσει σε σετς με αρκετά σκληρό ήχο. Αυτό το σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα δυνατο σετ βαρίας και σκοτεινής techno.

Golpe
Υδριτικό μέλος του Paranoise Web Radio με αρκετες συμμετοχές σε διάφορα events επανέρχεται στην πόλη της Ξάνθης με διαφορετικές μουσικές αυτήν την φορά. Με ένα δυστοπικο selection θα παρουσίασει ένα σετ συνγχρονης techno.

Sez & Dop
Οι οικοδεσπότες της βραδιας και μέλη της Standby θα κινηθούν σε tech-house και πιο progressive ήχο προτάσοντας το Let the Xanthi Techno!

No comments: