Sunday 3 February 2013

Mo Kolours live this Saturday in Athens


Το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η ομάδα Restoring Sounds θα παρουσιάσει για δεύτερη φορά στην Αθήνα τον Βρετανό Mo Kolours. 

Mε αφορμή την τρίτη δισκογραφική δουλειά του στο ευρηματικό label του Alex Chase, Οne Ηanded Μusic, o Mo Kolours θα παρουσιάσει ζωντανά την μουσική του στον πολυχώρο Άγκυρα (Σόλωνος 124 στα Εξάρχεια). Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι μουσικές επιλογές των Monachus και Black Athena. 

O Mo Kolours κατάγεται από τα νησιά του Μαυρίκιου και την Αγγλία. Κυκλοφόρησε το πρώτο του, πραγματικά υπέροχο EP "Drum Talking" τον Μάιο του 2011. 

Η μουσική του είναι ένα όμορφο μείγμα από αγγλική electronica και hip-hop αφρικάνικα ρυθμικά, φωνητικά και ορχηστρικά στοιχεία, η οποία κινείται στα πλαίσια της ψυχεδελικής dub και της reggae, με γεύσεις από dubstep.

O Monachus έχει υπάρξει ενεργό μέλος της ελληνικής μουσικής σκηνής τα τελευταία 15 χρόνια με συμμετοχές του σε συγκροτήματα, όπως οι No Balance και οι First Aid, αλλά και ως συνιδιοκτήτης του θρυλικού δισκάδικου Jinx, και τωρινός ιδιοκτήτης του Ayce. Θα μας παρουσιάσει το SWAG του σήμερα μέσα από ένα πολύ ιδιαίτερο DJ set.

Το αγαπημένο δίδυμο του Athens International Radio 104.4, Κωστής και Τζο ή αλλιώς Black Athena, έχουν προσφέρει τον ήχο του σήμερα απλόχερα στην πρωτεύουσα και τους κατοίκους της, μέσα από τα ραδιοφωνικά κύματα της εκπομπής που παρουσιάζουν, μέσα από την συνδιοργάνωση των Rotation Parties αλλά και τα επιτυχημένα events με διαλεχτούς καλεσμένους της διεθνούς μουσικής σκηνής. 

Ραντεβού για το αθηναϊκό κοινό με τον Mo Kolours λοιπόν, το Σάββατο 9/2 στον χώρο Άγκυρα μετά τις 22.00. Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ. be there!

No comments: