Saturday 9 February 2013

Professor Skank live this Friday in Athens



Η Renegade και η Feel My Bass παρουσιάζουν την ερχόμενη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα μια βραδιά γεμάτη βαθύ μπάσο και ήχους που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα, από reggae roots, oldschool bass, electro dub, jungle και dubstep.

Ο Professor Skank, με μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και πολλά singles στο ενεργητικό του είναι ένας από τους πλέον γνωστούς στο εξωτερικό και ταλαντούχους dub παραγωγούς της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής.

Οι συνεργασίες του με τους Mad Professor, Afrikan Simba, Zion Train, Love Grocer και πολλούς άλλους, αλλά και τα δυνατά του live, του έχουν αποφέρει μια πανευρωπαϊκή αναγνώριση. Στο live του Bios θα μιξάρει ζωντανά νέο υλικό και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα τη διεθνούς dub σκηνής.

Η Anna Mystic, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι αδιαμφισβήτητα η selector που ανάβει φωτιές εδώ και δύο δεκαετίες με τα φημισμένα πάρτι της και με ήχους που καλύπτουν όλο το φάσμα της reggae dub dancehall κουλτούρας, αυτή τη φορά σε ένα special jungle set.

Οι Billy Widz & Jeph1 είναι ένα δίδυμο DJ/παραγωγών, με τα σετ και τις παραγωγές τους να αντιπροσωπεύουν την deep, sub-heavy πλευρά της σύγχρονης soundsystem σκηνής. Έχοντας ως στόχο την εξάπλωση του συγκεκριμένου ήχου, το 2011 ξεκίνησαν τις BigBang βραδιές, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν τη δική τους δίωρη εκπομπή με το ίδιο όνομα στον Paranoise Radio.

Επηρεασμένοι από Jamaican/UK Bass/Hip Hop ακούσματα και από την κουλτούρα των soundsystems, τα DJ sets και οι παραγωγές τους κινούνται γύρω από ένα μεγάλο κομμάτι φάσματος του bass ήχου, ενώ έχουν εμφανιστεί σε lineup με ονόματα όπως Mala, Loefah, Pokes (DMZ), V.I.V.E.K, Goth-Trad, Kromestar, Tunnidge, Jack Sparrow, Vibronics & Channel One αλλά και στο Outlook Festival 2012 στην Κροατία.

Ο Mr.Mazz και ο Louie Ranks έρχονται με τα μπούνια από την αναρχοψυχεδελοreggae μουσική κολλεκτίβα των Fundracar για να ξεσηκώσουν το Bios, ο ένας στον ρόλο του δισκοθέτη για το ζέσταμα της βραδιάς και ο άλλος με την μούρλα του MC θα κρατήσει το κέφι ψηλά.

Την Παρασκευή λοιπόν στο Bios (Πειραιώς 84) στην Αθήνα, με funktion one soundsystem, με είσοδο ελεύθερης επιλογής με σχετικό κουτί ενίσχυσης των καλλιτεχνών στην είσοδο και ώρα έναρξης τις 23.00. Χορηγός επικοινωνίας ο Paranoise Radio. be there!

No comments: