Wednesday 7 September 2011

MUCO's (Musique Concrete) mix Saturday on air

Ο MUCO είναι το καινούργιο project του Isolator [Musique Concrete] το οποίο δημιουργήθηκε για να ταράξει τα νερά στην Underground σκηνή στην Ελλάδα. Ο ήχος του αποτελεί ένα μείγμα από Dubstep, UK Funky και Techno ενώ περιέχει πολλά στοιχεία που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση.

Ο MUCO ζώντας για 2 περίπου χρόνια στο ''μεγάλο νησί' ξεκίνησε να παίζει σε αποθήκες και undergrounds clubs του Ανατολικού Λονδίνου και μέσα από αυτήν την εμπειρία του γεννήθηκε η ανάγκη να φέρει αυτόν τον ήχο και στην Ελλάδα. Αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει στην χώρα του και να αφοσιωθεί πλήρως στην μουσική παραγωγή, με αποτέλεσμα να περιμένουμε μέσα στο 2012 κυκλοφορίες σε high profile δισκογραφικές.

Το mix που θα ακούσετε ο ίδιος το αποκαλεί tech-dubstep επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα κατηγοριοποίηση. Αποστασιοποιημένος από την ελληνική τάση προς filth ήχους μας παρουσιάζει ένα mix περισσότερο deep με πολλές καινούργιες κυκλοφορίες από παραγωγούς όπως Instra:mental, Joy Orbison, Pangaea, Pearson Sound, Sigha etc.

Ραντεβού αυτό το Σάββατο ακριβώς στις 21.00 για την μετάδοση του 5ου κατά σειρά Dubstepforum.gr X Paranoise mix επιμελημένο αυτήν την φορά από τον MUCO. Enjoy and Play it Lοud...

No comments: