Wednesday 28 September 2011

Dub Pistols for 3 live shows in Greece

Οι Dub Pistols είναι μια dub και big beat μπάντα της Μεγάλης Βρετανίας και ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth, θρύλοι στην urban σκηνή της Βρετανίας και λατρεμένοι των hip hop fans λόγω των εξαιρετικών rap φωνητικών του T.K. Lawrence.

Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε από την Concrete Records, σημαντική υπήρξε η κυκλοφορία του LP Six Million Ways To Live από την Distinktive Records, καθώς και το πιο πρόσφατο Rum n Coke που κυκλοφόρησε το 2009.

Οι Dub Pistols έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono μεταξύ άλλων. Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του Blade 2, Bad Company και Mystery Men. O Barry Ashworth επίσης γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του playstation και έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi και άλλοι.

Εμφανίζονται την Παρασκευή 30/9 στο Kyttaro live (Ηπείρου 48) στην Αθήνα μαζί με Pad Trio live & Elephant Phinix και DJ Booker, ενώ την επόμενη μέρα Σάββατο 1/10 ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη και το Block33 για ένα ακόμη live μαζί με τους DJ Booker και Moca Juniors. Την Κυριακή οι Dub Pistols παίζουν και στο Stage στην Λάρισα. Οι πόρτες και τις τρεις ημέρες ανοίγουν στις 21.30 και τα εισιτήρια στην είσοδο κοστίζουν 15 ευρώ, 12 στην προπώληση για τα πρώτα 200.

No comments: