Friday 2 September 2011

hot names hosted at Bounce Festival!

Την πρώτη φορά που ο καθένας μας άκουσε για την συγκεκριμένη διοργάνωση ένιωσε μία τεράστια έκπληξη και οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευόμασταν καλά καλά να πιστέψουμε ότι θα πραγματοποιηθεί. Τελικά οι βδομάδες πέρασαν και πλησιάζει άκρως επικίνδυνα το επόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα λάβει χώρα στις 9-11 Σεπτεμβρίου ένα ξεχωριστό event για το κλείσιμο της σεζόν του φετινού καλοκαιριού, το πρωτοεμφανιζόμενο Bounce Festival!

Στο τριήμερο αυτό έχουμε την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε στο όμορφο τοπίο που παρέχει ο χώρος του camping του Αρμενιστή στην Χαλκιδική για πρώτη φορά στην χώρα μας κάποια σπουδαία ονόματα πρωτοπόρων καλλιτεχνών της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

APHRODITE (London / drum 'n' bass, jungle)
Ο θρύλος της drum 'n' bass σκηνής του Λονδίνου δεν χρειάζεται συστάσεις. Από την γέννηση του κινήματος έως σήμερα υπήρξε πάντα πρωτοπόρος έχοντας ταυτίσει το όνομα του με το είδος.

DYMOND DJ (London / dubstep, drum 'n' bass)
Όσοι έχουν περάσει από το Vinyl του Camden έχουν να πουν για τα dj sets του. Ένα ιβρύδιο από φρέσκια d'n'b και dubstep μέσα από την καρδιά της underground σκηνής του Λονδίνου.

DEBRUIT (Nantes / hip-hop, afro, electro)
Το παιδί θαύμα της Musique Large από την Γαλλία παρουσιάζει live το ιδιότυπο μίγμα από afro sounds, offbeat hip-hop και electro που έχει ξεσηκώσει το dancefloor παγκοσμίως κάνοντας τους πάντες να μιλάνε γι αυτόν!

COSMIN TRG (Berlin-Bucharest / dubsteb, garage, house)
Έχοντας καθιερωθεί στην dubstep σκηνή ο Ρουμάνος TRG έρχεται να παρουσιάζει ενα dancefloor killer dj set με περισοτερες UK επιρροές, γεμάτο απο Garage Basslines και 4/4 House Beats.

DORIAN CONCEPT (Vienna / trilingual dance sexperience)
To αστέρι του DC έλαμψε απότομα και δεν τείνει να φθίνει! Σόκαρε την μουσική κοινότητα τόσο με την μουσικότητα του έργου του όσο και με την φρεσκάδα του ήχου του. Wonky? Dubstep? Techno? Ό,τι και αν είναι, αξίζει να το ακούσουμε live.

Στα παραπάνω απολύτως καυτά ονόματα προσθέστε και κάποιους Έλληνες dj's που πλαισιώνουν τις τρεις βραδιές του Bounce Festival, όπως για παράδειγμα ο Paranoiser Xάρης ή αλλιώς Oldman Talkin' όπως συνήθως προβάλλεται.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, αυτά βρίσκονται σε προπώληση από τα Metropolis στην Τσιμισκή 33 προς 50 ευρώ για το 3ήμερο με δυνατότητα άφιξης και διαμονής από τις 8/9 και προς 40 ευρώ το 2ήμερο 10-11/9. Τις ημέρες του fest στο ταμείο θα κοστίζουν 60 ευρώ του 2ημέρου και 70 ευρώ του 3ημέρου, οπότε αξίζει να προστρέξετε στην προπώληση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου:
Loopa Scava (GR, live, Etage Noir Records)
2 Hands was never enough (GR, soundsystem, Ten To Go)
DJ Dymond (UK, dj set, Xpressiondb)
DJ Aphrodite (UK, dj set, Urban Takeover)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου:
DJ Harris (GR, dj set, Paranoise crew)
Debruit (FR, live, Musique Large)
DJ Lila lee (GR, dj set, Ten To Go)
Dorian Concept (AU, live, Kindred Spirits)
Cosmin TRG (De/Rom, dj set, Rush Hour)

Kυριακή 11 Σεπτεμβρίου:
Dimdj (GR, dj set, Audio Atlas)
Damcase (GR, dj set, Ten To Go)

No comments: