Wednesday 28 September 2011

Doctor P in Thessaloniki!

O Doctor P κατά κόσμον Shaun Brockhurst πέρασε πολλά μουσικά είδη μέχρι να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Η απόκτηση όμως ενός keyboard yamaha το 2000, ήταν αυτή που τροφοδότησε το ενδιαφέρον του για τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής μετατρέποντάς τον σε έναν κορυφαίο DJ.

Ο Shaun άρχισε να γράφει κομμάτια αυτή την φορά με το ψευδώνυμο DJ Picto, και μια συνεργασία του με τους Snatcha και Amadeus τον οδήγησε στην πρώτη του κυκλοφορία με τίτλο The Lawnmower Tune στην Cyntax Error.

Aπό εκεί και πέρα η αναγνώριση του έργου του ήρθε με γεωμετρική πρόοδο κερδίζοντας τον τίτλο ενός παγκοσμίου level DJ, ενός φαινόμενου που ακούει στο όνομα Doctor Ρ. Ακόμη και καλλιτέχνες όπως οι Dan Le Sac vs Pip Scroobius και Slum Dogz συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ η μεγάλη επιτυχία και παγκόσμια αναγνώριση ήρθε με τον "ύμνο" Sweet Soap. To 2010 έβγαλε επίσης το Badman Sound στην Dub Police, και στο 2011 τα Watch Out και Τetris στην Circus recordings, της οποίας είναι συνιδρυτής με τους Flux Pavilion, DJ Swan-E, Earl Falconer.

O Άγγλος Doctor P επισκέπτεται για πρώτη φορά την Θεσσαλονίκη σε ένα μεγάλο party των Pony Licks στο Block33 το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου. Ακόμη, θα ανέβουν στα decks και οι Headah Freq, Crspace, Nuff, Camelorg και Tommy Gun. Oι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 και η είσοδος κοστίζει 12 ευρώ.

No comments: