Tuesday 17 May 2011

3 Years Paranoise / Drum N Bass & Dubstep Open Air @Παιδαγωγικό ΑΠΘ

Mάιος 2008 ήταν όταν έπαιρνε σάρκα και οστά αυτό που για μήνες συζητούσαμε όταν βρεθήκαμε καμιά δεκαριά άτομα με κοινό τρόπο σκέψης και την ίδια αγάπη για την ανεξάρτητη μουσική. Τρία χρόνια μετά, κι ενώ μπαίνουμε στο 4ο μας έτος, για τον Paranoise Radio άλλαξαν πολλά, μένει όμως ίδια η διάθεση να μοιραστούμε τα πάντα γύρω από την μουσική μαζί σας. Με ένα ευρύ μουσικό φάσμα, που αυτονόητα προκύπτει από την παρουσία 27+ ραδιοφωνικών παραγωγών από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη και εξωτερικό, ταυτισμένο με την αμεσότητα ή αλλιώς φρεσκάδα της urban μουσικής και κουλτούρας, ο Paranoise συνεχίζει να ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο και πάντα σύγχρονο ήχο του και να καταφέρνει να στέκεται επάξια κόντρα στα συμβατικά ραδιόφωνα.

Το προσεχές Σάββατο 21 Μαϊου γιορτάζουμε τα φετινά μας γενέθλια και σας καλούμε όλους στο μεγάλο party που θα στηθεί στον υπαίθριο χώρο της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολλοί καλεσμένοι εξ Αθηνών αλλά και local dubstarz συνθέτουν το line up που θα περάσει από τα decks και τα μικρόφωνα με την υπόσχεση ότι η βραδιά θα είναι μοναδική και αξέχαστη! Εσείς δεν έχετε παρά να είστε από νωρίς στον χώρο για να μην χάσετε τίποτα. Οι μουσικές θα αρχίσουν από το απόγευμα με επίσημη ώρα έναρξης τις 21.00 και φυσικά χωρίς entrance fee.




Disphonia: Μόνιμοι αγαπημένοι και γνώριμοι του ελληνικού κοινού, μας έχουν προσφέρει αμέτρητες φορές καταιγιστικά neurofunk sets σε parties και festivals, ενώ η εκπομπή τους στον Paranoise εδώ και δύο χρόνια παραμένει από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές στο ραδιόφωνο. Από το 2006 ως σήμερα το δίδυμο των Disphonia μιλάει απλά, με την μουσική του και τα εξαιρετικά dj sets του, που γράφουν με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά τους δίπλα στον όρο ελληνική drum 'n' bass σκηνή. Έχουν συμμετέχει σε πάρα πολλά σπουδαία events και festivals σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως Synch, HMSU, Uneven στην Ελβετία, Rote Flora στο Αμβούργο κλπ. Αυτήν την στιγμή βρίσκονται ίσως στην καλύτερη τους στιγμή αφού οι πρόσφατες κυκλοφορίες τους στις Mindtech και Trust In Music έχουν λάβει αρκετά θετικό feedback, και το προσεχές Σάββατο είναι σίγουρο ότι θα μας προσφέρουν καταιγιστικές και ολόφρεσκες Drum N Bass και Neurofunk παραγωγές, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Kernel Coremode: Ιδρυτής και αυτός που βρίσκεται πίσω από το καλύτερο electronic/ experimental/ dubstep label αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Η Creative Space δραστηριοπoιείται στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής από το 2004 με κυκλοφορίες από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, ενώ προωθεί τους Έλληνες μουσικούς δίνoντάς τους την δυνατότητα να ακουστούν σε όλο τον κόσμο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Kernel Coremode θα παίξει στην Θεσσαλονίκη και είναι σαφώς μία στιγμή που περιμένουμε πως και πως τα τελευταία χρόνια και σας συνιστούμε να μην το χάσετε, καθώς η εμπειρία που είχαμε στο HMSU fest 2009 στην Βουλγαρία και φέτος στο ΜCF pre-fest event μας έμεινε χαραγμένη στο μυαλό για πάντα! Dubstep σκοτεινή, εθιστική, εγκεφαλική, όσο και χορευτική.

Αbend b2b Numark: Μέλη των Funxion εδώ και αρκετά χρόνια, οι δυο τους έχουν βρεθεί πολλές φορές πίσω από τα decks σε διάφορα μεγάλα events τόσο στην Αθήνα όσο και εκτός αυτής, όπως το προπέρσινο D'n'B Open Air της HMSU και λίγο αργότερα στο πρώτο μαζικό drum 'n' bass - dubstep event στον χώρο του Block33. Toν τελευταίο καιρό δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν κάπου μαζί, αλλά τα τρίτα γενέθλια του Paranoise ήταν η αφορμή που ζητούσαν για να ετοιμάσουν ένα εκρηκτικό drum 'n' bass set που αναμένεται να συγκλονίσει και να παρασύρει στον ακόρεστο ρυθμό του όσους παραμείνουν στον χώρο του τελευταίου party της σεζόν ως τις πρωινές ώρες.

Booker b2b Alex Jafar: Το δίδυμο της Bass You Can Trust, που μας χάρισε φέτος κάποια πολύ δυνατά events στην Θεσσαλονίκη, όπως τα πρόσφατα με Εmalkay και Τrolley Snatcha δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με έναν από τους καλύτερους εγχώριους Dj's, την μηχανή του scratching, τον ιδρυτή της καινούριας Breathe records, DJ Booker, παρέα με τον Αlex Jafar, έχουν την ικανότητα να βομβαρδίζουν τα πάντα με αδυσώπητα αεροπλανικά wobbles και διαστημικά μπάσα σε κάθε τους εμφάνιση. Mαζί, σε ένα hot b2b set που αναμένεται να στείλει όλους τους παρεβρισκόμενους στο Παιδαγωγικό out of space!

GanjaRocks: Είναι ένα hip hop/reggae σχήμα που στον ένα χρόνο που υφίσταται σαν group έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά respects από το κοινό του είδους. Οι δύο MC's που αποτελούν βασικά το σχήμα, γνωστοί εδώ και χρόνια στην σκηνή από την παρουσία τους σε άλλα groups, Αδέσποτο (Coza Nostra, RNS, 4012 Beats) και Wen (Vatos Locos), ξέρουν να ξεσηκώνουν τον κόσμο κάθε φορά που πιάνουν μικρόφωνα στα χέρια τους. Με ένα mixtape-δίσκο που κυκλοφόρησε πριν μισό περίπου χρόνο και περιελάμβανε 12 κομμάτια φωτιά, που κινούνται σε rap/reggae style, και ενώ δουλεύουν πάνω στο πρώτο ολοκληρωμένο album τους που αναμένεται μέσα στο 2011, οι GanjaRocks ανυπομονούν να μας απογειώσουν και να μας βάλουν στην φάση τους.

Loki b2b Azem: Ο paranoiser Loki συναντάει για μια ακόμη φορά on decks τον φίλο του και συμπολίτη στην Ξάνθη Αzem, γνωστό και από την ομάδα των Non Descript, για να μας προσφέρουν ένα επιβλητικό Dubstep dj set, βγαλμένο από τα Προκάτ του Δ.Π.Θ. στην Ξάνθη, όπου έχουν παίξει αμφότεροι δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια. Αυτή η εμφάνιση των 2, είναι η πρώτη ever από κοινού στην Θεσσαλονίκη, ενώ στο stage μαζί τους θα είναι και ο MC Σκιώδης Τύπος που θα κάνει πιο προσιτές τις heavy μπασογραμμές στα αυτιά μας.

Plughead & MC Sensi aka The Viberazorz: Παίζοντας ένα μίγμα μουσικών ειδών που οι ίδιοι αποκαλούν Rub-a-Dubstep, οι Viberazorz είναι ένα καινούργιο soundsystem που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τους Plughead & MC Sensi. Τα ragga φωνητικά του Sensi δένουν ιδανικά με τους dubstep και jungle ρυθμούς του paranoiser Plughead, και οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν μία uplifting ώρα με live dub effects και μπόλικη δόση reggae και μπάσου.

Paranoise Dj's: Έταιροι εκάτεροι οι Paranoisers θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους το ερχόμενο Σάββατο, με την αρχή να εκτιμάται στο απόγευμα όπου αρκετοί θα χώνουν τα tracks τους σε μία freestyle έναρξη του party. Ένα εκλεκτικό πάντως dj set, θα παρουσιάσουν λίγο μετά τις 21.00 οι Margasv b2b Chriz σε ένα αποκλειστικό 50 mins Grime set που θα σας συναρπάσει. Ορμώμενοι από την υφή των καιρών και εμπνευσμένοι από την βρωμιά και τα αντιδραστικά και αλήτικα lyrics των Grime mc's του ανατολικού και νότιου Λονδίνου, θα είναι εφοδιασμένοι με ό,τι πιο φρέσκο και έκτακτο grime tune που -δεν- έχετε ακούσει.


saturday 21 may 2011
@Outdoor Area, Pirgos Paidagogikou AUTH

time schedule:
21.00-22.00 Chriz & Margasv [grime]
22.00-23.00 Plughead feat MC Sensi [rub-a-dubstep]
23.00-00.00 GanjaRocks [hip hop live]
00.00-01.00 Loki & Azem ft.MC Σκιώδης Τύπος [dubstep]
01.00-02.15 DJ Booker & Alex Jafar [dubstep]
02.15-03.45 Kernel Coremode [dubstep]
03.45-05.15 Disphonia [drum 'n' bass]
05.15-07.00 Abend & Numark [drum 'n' bass]

just feel it.

15 comments:

Anonymous said...

fovero arthro

Anonymous said...

pooooo po poooooo partaraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! XAMOS

Anonymous said...

gamise!!!!

Anonymous said...

Poli kalo to videaki magkes

PARANOISE said...

sto promo video pou epimelh8hke o Plughead, to track pou akougetai einai to November apo tous Disphonia pou kykloforhse prin ena mhna sthn Mindtech recordings.
cheers to all!

Anonymous said...

oloi ekei to savvato

Anonymous said...

teleio arthro!
8a ta spasoume sthn partara sas paidia! to perimenoume pos kai pos!

Anonymous said...

pssss

Anonymous said...

suppppeeeeerrrr!!!!!

Anonymous said...

fucking yeah

PARANOISE said...

Tonight 's the Night!
tones of bass music, cocktails, cheap drinks so come EARLY

Anonymous said...

η φάση ξέφυγε,ότι καλύτερο ..

Anonymous said...

η φάση ΓΑΜΗΣΕ απλά!

Anonymous said...

kialla pota reeeeee

PARANOISE said...

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους dj's και mc's που γιόρτασαν μαζί μας τα 3α γενέθλια του Paranoise και ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε και κάνατε τον προαύλιο χώρο του Παιδαγωγικού ένα τεράστιο Dancefloor.Συγγνώμη για την έλλειψη ποτών και μπυρών μετά από κάποια ώρα αλλά πραγματικά δεν περιμέναμε τέτοια προσέλευση.Την επόμενη φορά υποσχόμαστε να μην έχουμε τέτοια προβλήματα.One Love to ALL