Saturday 7 May 2011

sat.14/5: Trolley Snatcha at block33

To επόμενο Σάββατο 14 Μαϊου η Bass You Can Trust παρουσιάζει και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Άγγλο παραγωγό και dj της dubstep Trolley Snatcha. To dubstep party διοργανώνεται για μια ακόμη φορά στον χώρο του Βlock33 (26ης Οκτωβρίου 33) στην Θεσσαλονίκη, και πέρα από τον Τrolley Snatcha στα decks on stage θα ανέβουν για τα δικά τους sets οι DJ Booker και Alex Jafar. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 23.00 και η είσοδος κοστίζει 10 euros.

Ο 23χρονος Zack Kemp, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Trolley Snatcha, είναι από τους πρόσφατα ανερχόμενους παραγωγούς της βρετανικής dubstep σκηνής, καθώς άρχισε τις πρώτες του κυκλοφορίες μόλις πριν δύο χρόνια. Αν και αρχικά είχε ασχοληθεί περισσότερο με την drum 'n' bass, από το 2008 έκανε μία σημαντική στροφή προς την dubstep παίζοντας σε δεκάδες events στο νησί μαζί με μεγάλα ονόματα, όπως πχ. Flux Pavilion, Funtcase, Caspa. Aπό εκείνες τις εμφανίσεις του, ο τελευταίος (Caspa) τον επέλεξε και τον υπέγραψε στο label του, την γνωστή Dub Police records.

Ο filthy ήχος και τα έντονα και συνεχή wobbles χαρακτηρίζουν την μουσική του Trolley Snatcha, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει από το 2009 ως σήμερα τέσσερα 12ιντσα, τα Τhe Future / Scattah, One Trick Pony, Circle K, I Don't Care, ενώ έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και με τον Flux Pavilion στο 12'' Family Fortunes το '09, αλλά και με τον Doctor P στο 12'' Βadman Sound / SlowDown το '10 στην Dub Police. Tέλος, έχει κάνει και αρκετά remixes αυτά τα χρόνια, για παράδειγμα στο Sweet Shop του Doctor P, στο Contact από Νοisia & Foreign Beggars, στους Stenchman, Chase & Status κλπ. Για να ακούσετε κάποια από αυτά και να νιώσετε filthy δεν έχετε παρά να είστε στο Block33.

No comments: