Saturday 14 May 2011

live set from Pixels On Space tonight on air!

Σήμερα το βράδυ φιλοξενoύμε με μεγάλη μας χαρά στα πλαίσια του guest dj section το ηχογραφημένο live set του φίλου Pixels On Space από την πρόσφατη εμφάνισή του στο D Case, event που έλαβε χώρα πριν δύο εβδομάδες στο Γαία live στην Θεσσαλονίκη. Συντονιστείτε στις 21.00 (gmt +02) στον αέρα του Paranoise Radio για να απολαύσετε για πρώτη φορά ραδιοφωνικά το τελευταίο live του Pixels On Space.

Ξεκινώντας αρχικά με tech house και dub tech releases από τις αρχές του 2004 τα οποία κυκλοφόρησαν είτε σε ελληνικές εταιρείες, όπως την Klik records και την Digilog, είτε σε διεθνή labels, δηλαδή την γαλλική Magnetic Disorder και την γερμανική Traum Schallplaten, οι παραγωγές του με το όνομα Los.dies και αργότερα με το project του, Airbus Modular, άφησαν ένα πολύ θετικό αντίκτυπο.

Αυτήν την φορά εμφανίζεται με το όνομα Pixels On Space, όπως είναι γνωστός άλλωστε τα τελευταία χρόνια, και παρουσιάζει το νέο του audiovisual project. Συνδιάζοντας dub, glitch hop, dubstep, drum 'n' bass, acid, electronica, παράλληλα με ένα δικό του οπτικό show, ο Pixels On Space επιχειρεί να δείξει το πως φαντάζεται την up to date ηλεκτρονική μουσική. Ένα πείραμα, μία ιδέα για το πως μπορεί να ακούγεται η μουσική πέρα από έναν 4/4 ρυθμό. Στο live set που θα ακούσετε σήμερα, όλα τα μιξαρισμένα tracks αποτελούν πρόσφατες παραγωγές του Pixels On Space. stay tuned!

No comments: