Saturday 8 June 2013

Noisetape #25: Jungle Punishment - Perceptron


Άλλο ένα αποκλειστικό mix έρχεται να προστεθεί σήμερα στην σειρά θεματικών mixes των παραγωγών του Paranoise Radio, γνωστή ως ΝoiseTapes.

Υπεύθυνοι είναι δύο εκλεκτοί παραγωγοί του σταθμού από την παλιά φουρνιά στον Paranoise, που έχουν συμβάλει και επιδράσει καθοριστικά στην διάδοση του σύγχρονου ήχου στον βορρά, τόσο μέσα από τις εκπομπές τους όσο κι από τα πολλά dj sets τους σε party και events στην Ξάνθη, την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Loki Selektah και Bobobush συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν απόψε ως Jungle Punishment, project που δημιούργησαν πριν τέσσερα χρόνια, ένα πολύ ενδιαφέρον mix που κινείται σε drum 'n' bass και έχει τον τίτλο Perceptron.




Συνδεθείτε το βράδυ λίγο μετά τις 21.00 στον Paranoise Radio για να το ακούσετε σε πρώτη μετάδοση, ενώ αύριο θα ανέβει στο mixcloud με tracklist και link για κατέβασμα. tune in!

"Ένα mix ηχογραφημένο στα 170 bpm με τις περισσότερες παραγωγές να είναι του 2013, περιέχει κομμάτια από παραγωγούς που χαρακτηρίζουν την εξέλιξη της drum 'n' bass σκηνής τα τελευταία 2 χρόνια (Skeptical, DBR UK, Ruffhouse, Loxy & Resound, Clarity, The Untouchables, Amoss κ.α). Σκοτεινή halfstep, deep minimal αισθητική, και καλή ακρόαση!"

No comments: